Mano Gargždai



Gargždų muzikos mokyklos auklėtinės Šiauliuose iškovojo pergales

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Gargždų muzikos mokyklos dainos studijos „Svirplys“ kolektyvas, muzikos mokyklos nuotr. Gargždų muzikos mokyklos dainos studijos „Svirplys“ kolektyvas, muzikos mokyklos nuotr.

Gargždų muzikos mokyklos dainos studija „Svirplys“ gruodžio 10 dieną Šiauliuose dalyvavo Baltijos šalių vaikų ir jaunimo populiariosios muzikos atlikėjų konkurse „Dainuok, žiemužėle“.

 

Iš konkurso grįžo džiugiai nusiteikę – vyresniųjų grupė 15-20 metų kategorijoje laimėjo 1 vietą ir piniginį prizą, o jaunesniųjų ansamblis 12-15 metų kategorijoje – 2 vietą.

Džiugūs rezultatai, nes konkurse dalyvavo 43 ansambliai iš Lietuvos ir Latvijos. Vyresniosioms merginoms teko kovoti su labai stipriais ansambliais, kurių kiekvienas pasižymėjo aukštu meistriškumu ir savitumu.

Pajėgiausias ansamblis, gerai žinomas visoje šalyje – Linksmasis Do“ iš Kauno, bet šį kartą jiems atiteko 2 vieta.

„Svirplio junior“ ansamblis kovojo grupėje, kurioje buvo net 4 ansambliai iš Latvijos (Rygos, Jelgavos, Bauskės), o jie visada atvažiuoja į konkursą gerai pasiruošę, todėl laurai jiems ir atiteko, o ir Lietuvos kiti 4 ansambliai buvo stiprūs. Todėl 2 vieta atiteko tikrai garbingai.

 

Gargždų muzikos mokyklos dainos studijos „Svirplys“ kolektyvas, muzikos mokyklos nuotr.:

 

 

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 320 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,