Mano Gargždai



Jaunieji šachmatininkai pažymėjo artėjančias Kalėdas (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Zigmo Bitino nuotr. Zigmo Bitino nuotr.

    Gruodžio 17 dieną Gargžduose buvo surengtos tradicinės kalėdinės vaikų šachmatų varžybos. Be Gargždų sporto mokyklos ugdytinių jose dalyvavo svečiai iš Tauragės vaikų ir jaunių sporto mokyklos, taip pat iš Klaipėdos moksleivių saviraiškos centro.

 

     Buvo vykdomi du atskiri turnyrai: BM6–BM8 ir BM10–BM12 su pajėgiausių išaiškinimu keturiose amžiaus grupėse tiek tarp berniukų, tiek tarp mergaičių. Atkaklios kovos vyko abejuose turnyruose. Jaunesniųjų grupėje nugalėjo tauragiškė Eva Juknevičiūtė, surinkusi 7 taškus iš tiek pat galimų. Ji net dviem taškais aplenkė artimiausius savo persekiotojus – gargždiškius Domą Andrijauską ir Paulių Rusteiką bei Paulių Ivanovą iš Tauragės. Vyresniųjų turnyre nugalėjo svečias iš Tauragės Mykolas Grytė (6 taškai iš 7 galimų). Pustaškiu nuo jo atsiliko Deimantas Jonikas (Tauragė), tašku – Žygimantas Staponas (Gargždai) ir Vakaris Lukošiūnas (Klaipėda).

   Atskirose amžiaus grupėse nugalėjo: M6 – Alina Serbinova (Klaipėda), B6 – Paulius Ivanovas (Tauragė), M8 – Eva Juknevičiūtė (Tauragė), B8 – Domas Andrijauskas (Gargždai), M10 – Vakarė Šimelytė (Tauragė), B10 – Mykolas Grytė (Tauragė), M12 – Jorė Balčiūnaitė (Gargždai), B12 – Žygimantas Staponas (Gargždai).

 

   Gargždų sporto mokyklos administracija kartu su šachmatų klubu „Mintis“ paruošė vaikams dovanėlių, o saldumynais parėmė UAB „Aibė“. Ugdytinių tėveliai dėkojo organizatoriams ir rėmėjams už puikią kalėdinę šventę.

 

Varžybų akimirkos – Zigmo Bitino nuotraukose:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 136 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,