Mano Gargždai



Kino teatras „Minija“ dovanos išskirtinius reginius

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Epizodas iš baleto „Spragtukas“. Organizatorių nuotr. Epizodas iš baleto „Spragtukas“. Organizatorių nuotr.

Gruodžio 26 ir 28 dienomis kino teatras „Minija“ savo žiūrovams dovanos šventinius reginius – pirmą kartą 3D formatu bus rodomas baletas „Spragtukas“, taip pat Michael Buble filmas-koncertas.

 

Sankt Peterburgo Marijos teatre filmuotas veikalas – pirmas ir populiariausias pasaulyje baletas Kalėdoms. Tai tradiciškai prabangus spektaklis, sukurtas didiesiems pasaulio kino teatrų ekranams. Visų laikų numylėtinis labiausiai tinka švenčių laikotarpiui.

 

Baletas prasideda Kūčių vakaro puota, per kurią mažoji Klara iš krikštatėvio gauna dovaną – lėlę Spragtuką. Vėlų vakarą mergaitė užmiega ir atsiduria Spragtuko kovos su Pelių Karaliumi ir jo pelių armijomis karštyje. Jos pagalba nuostabiu Princu paverstas Spragtukas kartu su pagrindine heroje nukeliauja į nuostabią Saldainių Karalystę, kur jų garbei pokylį kelia Cukrinukų Fėja.

Amžinai populiarus Čaikovskis, pastatymas didžiojoje scenoje ir išskirtiniai kostiumai paverčia 3D formato „Spragtuką“ šių Kalėdų pyrago grietinėle.

Trijų dalių baletas su epilogu, 2011 m. nufilmuotas Sankt Peterburgo Marijos teatre.

Visa trukmė 105 min.

2016 m. gruodžio 26 d. nuo 17.30 val.

Muzika | PYOTR ILYICH TCHAIKOVSKY

Dirigentas | VALERY GERGIEV

Choreografija | WASSILI VAINONEN

Dekoracijos | SIMON VIRSALADZE

Libretas | MARIUS PETIPA pagal E.T.A Hoffmann pasaką

 

Kitas įspūdingas reginys kino teatre lauks gruodžio 28-ąją nuo 20 val. – ekranuose žiūrovai galės išvysti „Michael Bublé – turo stotelė 148“ filmą-koncertą. Žiūrovai gaus pirmos eilės vietas į superžvaigždės fenomenaliai sėkmingą išparduotą „To Be Loved“ turą, kuris baigėsi 2015 m. ir visame pasaulyje jį išvydo daugiau nei du milijonai gerbėjų. Filmuota specialiai didiesiems ekranams su puikia 5.1 erdvinio garso sistema, „Michael Bublé – turo stotelė 148“ demonstruoja akimirkas iš jaudinančių gyvų pasirodymų, kuriuose skamba Grammy apdovanojimą laimėjusio dainų autoriaus ir atlikėjo hitai, tarp jų „Home“, „Haven’t Met You Yet“, „Cry Me A River“ ir „Feelin’ Good“.

Pasirodyme taip pat išvysime dar niekada nematytą filmuotą medžiagą iš užkulisių su Buble komanda, kuri dvejus metus vežiojo šią „kilnojamą šventę“ iš vienos arenos į kitą.

Šį kino reginį taip pat papildo ir speciali 15 minučių įžanga su Michael Bublé, išskirtinai kino teatrams.

Bilietus įsigyti galite gargzdukinas.lt

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 158 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,