Mano Gargždai



Per Lietuvą keliauja Kalėdos: išpildytos 13 tūkstančių vaikų svajonių

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pixabay nuotr. Asociatyvi Pixabay nuotr.

Akcijos „Vaikų svajonės“ sumanytojai šiemet viršijo savo pačių lūkesčius – beveik 13 tūkstančių vaikų iš visos Lietuvos jau džiaugiasi gavę išsvajotas dovanas. Iki Kalėdų planuojama įgyvendinti dar kelių šimtų sunkiai gyvenančių vaikų svajones – tuomet bus išpildytos visos šiemet pasirinktos vaikų svajonės, iš viso jų – 13 131.

 

 

„Septinti sėkmingo projekto gyvavimo metai įrodo, kad gyvename apsupti geranoriškų žmonių – prie šios akcijos aktyviai prisideda ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje gyvenantys lietuviai. Tokių žmonių dėka, šie metai mums ypač sėkmingi.

Jau pasirinktos išpildyti visos, daugiau kaip 13 tūkstančių svajonių, didžiąją dalį jų jau spėjome pristatyti vaikams“, – džiaugiasi projekto „Vaikų svajonės“ vadovas Julius Gregorauskas.

Pasak projekto vadovo, tai ne pabaiga – dar laukia keli šimtai dovanų iš geros valios įmonių bei užsienio lietuvių, mat šiais metais prie akcijos prisijungė ir JAV bendruomenės.

Akcijos populiarėjimą jaučia ir projekto partneriai, besirūpinantys, kad dovanos laiku pasiektų jų adresatus – svajonių išsipildymo laukiančius vaikus visoje Lietuvoje.

„Šiemet žmonės dar aktyviau naudojosi galimybe nemokamai siųsti dovanėles per DPD „Pickup“ siuntų taškus. Pernai tokiu būdu buvo pristatyta apie 2500 dovanų, šiemet jų jau beveik 4000. Kitais metais svajonių pildytojams bus dar patogiau siųsti dovanas, nes galės naudotis ne tik DPD „Pickup“ siuntų taškais, bet ir savitarnos terminalais.

Nuoširdžiai palaikome šią gražią iniciatyvą, džiaugiamės galėdami būti patikimu svajonių logistikos partneriu ir galėdami padėti išpildyti vaikų svajones“, – sako projekto „Vaikų svajonės“ partneris, „DPD Lietuva“ pardavimų ir rinkodaros vadovas Baltijos šalims Gabrielius Bilevičius.

Visos svajonės vaikams bus pristatytos dar iki Kalėdų. Organizatorių teigimu, akcija vyks ir kitąmet.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 383 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,