Mano Gargždai



„Bangos“ merginų komandoje – permainos

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr. VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr.

Sėkmingai šiais metais moterų A lygoje debiutavusios merginos kitų metų sezonui ruošis pakitusios sudėties. Dėl įvairių priežasčių komandoje nebeliks trijų pagrindinės sudėties žaidėjų, o komandos vairas bus patikėtas naujam treneriui.

 

Komandoje neberungtyniaus Austėja Lekavičiūtė – viena iš keturių žaidėjų, kurios 2016 metų sezone žaide visose 20 rungtynių. Krašto saugės pozicijoje rungtyniavusi Austėja aikštėje praleido 1678 minutes, per kurias dusyk nuginklavo varžovių vartininkes. Rimtai apie studijas užsienyje svarstanti A. Lekavičiūtė nutarė visą laisvą laiką skirti mokslams.

Iš Liepojos kilusi Tatjana Baličeva planuoja 2017 metais grįžti į gimtojo miesto komandą, kuri ruošis jungtiniam Estijos–Latvijos–Lietuvos čempionatui. 2016 metais iš Latvijos čempionių „Rygos FM“ į „Bangą“ perėjusi Tatjana per 17 susitikimų pelnė 8 įvarčius ir pagal šį rodiklį nusileido tik L. Gedminaitei, kurios sąskaitoje 16 tikslių smūgių.

Aktyviai iki vasaros atostogų rungtyniavusi, o vėliau į Kauną studijuoti persikėlusi ir tik epizodiškai „Bangos“ sudėtyje žaidusi Kristina Černavskich savo tolimesnę karjerą sieja su laikinosios sostinės ekipa. 2016 metais „Bangos“ marškinėlius vilkėjusi Kristina per 12 susitikimų aikštėje praleido 1045 minutes.

Klubas dėkoja visoms žaidėjoms už debiutinį sezoną ir linki sėkmės sporte ir moksluose.

Naujuoju ekipos vyriausiuoju treneriu paskirtas neseniai UEFA A licenciją išlaikęs David Afonso, 2016 metais dirbęs „Bangos“ vyrų komandos asistentu ir dirigavęs klubo U–19 ir U–15 ekipoms. Komanda, vadovaujama naujo trenerio, pasiruošimą balandžio antroje pusėje startuosiančiam čempionatui pradės jau sausio 9 dieną.

Planuojama, kad per šiuos keturis mėnesius bus ne tik ruošiamasi sezonui, bet ir toliau komplektuojama komanda.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 339 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,