Mano Gargždai



Paminėta Bibliotekų metų pabaiga

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Trečiadienį, gruodžio 28 d., vyko Bibliotekų metų užbaigimo renginys Jono Lankučio viešojoje bibliotekoje.

 

Renginyje dalyvavo Klaipėdos savivaldybės mero pavaduotoja Violeta Riaukienė, Administracijos direktorius Sigitas Karbauskas, Administracijos direktoriaus pavaduotoja Ligita Liutikienė ir Švietimo, kultūros ir sporto komiteto pirmininkė Rasa Petrauskienė bei Seimo nario Petro Gražulio padėjėja Regina Kernagienė.

2016 m. – Bibliotekų metai, kurių šūkis „Stiprios bibliotekos – stipri visuomenė“, todėl buvo siekiama sutelkti dėmesį į bibliotekas ir pabrėžti jų svarbą šalies gyvenime ir vystymesi.

Klaipėdos rajono laikraščio „Banga“ redaktorė Vilija Butkuvienė nominavo Klaipėdos rajono metų biblioteką bei Klaipėdos rajono metų bibliotekininką. Klaipėdos rajono 2016 metų bibliotekos nominacija buvo įteikta Klaipėdos rajono savivaldybės Jono Lankučio viešosios bibliotekos Dovilų filialui. Ji skirta už glaudų ryšį su skaitytojais, naujųjų technologijų grįžtamąjį ryšį, už kūrybiškumą skleidžiant pagarbą knygai. Ši nominacija įteikta bibliotekininkei Eligijai Žukauskienei.

Klaipėdos rajono 2016 metų bibliotekininko nominacija įteikta Klaipėdos rajono savivaldybės Jono Lankučio viešosios bibliotekos direktoriaus pavaduotojai Dianai Ciparienei. Ji skirta už pasiaukojimą, kuriant pažangią biblioteką, projektų, idėjų kūrybiškumą bei beatodairišką meilę ir pagarbą mokslo žmonėms.

Klaipėdos rajono savivaldybė Jono Lankučio bibliotekos direktoriaus pavaduotoja Diana Ciparienė dėkojo Klaipėdos rajono savivaldybei už palaikymą, paramą ir didelį indėlį prisidedant prie projektų įgyvendinimo.

Taip pat sveikinimo žodį tarė ir Klaipėdos rajono savivaldybės atstovai. Jie linkėjo kūrybiškų ir iniciatyvių ateinančių metų. Prie sveikinimų prisidėjo Klaipėdos rajono švietimo centro direktorė Ramutė Sirutienė.

Renginį lydėjo dainos ir gera nuotaika.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 502 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,