Mano Gargždai



Lietuvos mokyklų žaidynėse rajone – futbolo varžybos

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr. VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr.

Sausio 11–12 dienomis Gargždų policijos sporto salėje vyko Lietuvos mokyklų žaidynių kaimo vietovių mokyklų futbolo varžybos.

 

Sausio 11 dieną varžėsi 2002 metais gimusios merginos iš Dovilų (2 komandos) ir Ketvergių pagrindinių mokyklų. Abi doviliškių komandos lengvai įveikė debiutantes iš Ketvergių, o tarpusavio dvikovoje po permainingos kovos pergalę rezultatu 4:3 šventė kiek jaunesnės Dovilų merginos.

Sausio 12 dieną varžėsi 2003 metais gimę vaikinai iš Agluonėnų, Dovilų, Ketvergių, Veiviržėnų ir Vėžaičių. Komandos burtų keliu buvo suskirstytos į 2 pogrupius. A grupės rungtynėse tarp Dovilų ir Vėžaičių bendraamžių įvarčių užfiksuota nebuvo, o tiksliau 7 m. baudinius smūgiavę doviliškiai iškopė į finalą. B grupėje Agluonėnų komanda rezultatu 2:1 įveikę Ketvergius ir 5:0 Veiviržėnų ekipą, iškovojo kelialapį į finalą. Ketvergiai dvikovoje su Veiviržėnais šventė pergalę rezultatu 5:1. Susitikime dėl 3 vietos Vėžaičiai minimaliu rezultatu įveikė Ketvergius, o finaliniame susitikime Dovilai net 4:0 pranoko Agluonėnus.

 

Varžybų prizininkai – VšĮ „Gargždų futbolas" nuotraukose:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 92 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,