Mano Gargždai



Oficialiai atidaryta šunų vedžiojimo-dresavimo aikštelė Gargžduose

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Gargždų seniūnijos seniūnas Saulius Bakšinskis, Klaipėdos r. sav. mero pavaduotoja Rūta Cirtautaitė, „Mars Lietuva“ korporatyvinių reikalų vadovas Mindaugas Rupšys, UAB „Gargždų komunalinės paslaugos“ vadovas Steponas Šimulis. Klaipėdos r. sav. nuotr. Gargždų seniūnijos seniūnas Saulius Bakšinskis, Klaipėdos r. sav. mero pavaduotoja Rūta Cirtautaitė, „Mars Lietuva“ korporatyvinių reikalų vadovas Mindaugas Rupšys, UAB „Gargždų komunalinės paslaugos“ vadovas Steponas Šimulis. Klaipėdos r. sav. nuotr.

Spalio 31 dieną Gargžduose esančioje šunų vedžiojimo-dresavimo aikštelėje rinkosi ne tik gargždiškiai su keturkojais, bet ir Savivaldybės, seniūnijos, bendrovės „Mars Lietuva“ atstovai, kurie dar kartą susitiko pasidžiaugti šunų aikštele bei ilgamete verslo ir savivaldos partneryste.

 

Vyturių gatvėje esanti šunų vedžiojimo-dresavimo aikštelė, veikianti kone metus, iki šiol nebuvo iškilmingai atidaryta, tačiau tai netrukdė šiai vietai tapti mėgstama ir lankoma šunų ir jų šeimininkų. Net ir esant darganotam orui, aikštelėje visada galima sutikti gargždiškių ir jų keturkojų draugų.

„Klaipėdos rajono savivaldybė dėkinga „Mars Lietuva“ už paramą įvairių projektų įgyvendinimui. Jie ne tik padėjo įrengti šunų vedžiojimo-dresavimo aikštelę, bet ir daug metų padeda puošti miesto eglutę, kasmet gargždiškiams ir miesto svečiams dovanoja Pasaulinės gyvūnų dienos šventę, vykdo kitas gražias iniciatyvas, pavyzdžiui, remia neįgalius rajono vaikus ir panašiai. Tai puikus atsakingo verslo pavyzdys“, – teigia Klaipėdos rajono savivaldybės meras Vaclovas Dačkauskas.

Simbolinę šunų vedžiojimo-dresavimo aikštelės juostelę perkirpo Klaipėdos rajono savivaldybės mero pavaduotoja Rūta Cirtautaitė, „Mars Lietuva“ korporatyvinių reikalų vadovas Mindaugas Rupšys, Gargždų seniūnijos seniūnas Saulius Bakšinskis, UAB „Gargždų komunalinės paslaugos“ vadovas Steponas Šimulis. Taip pat dalyvavo Savivaldybės administracijos Komunalinio ūkio ir aplinkosaugos skyriaus vedėja Rasa Bakaitienė, Gargždų seniūno pavaduotojas Justinas Donauskas.

Vicemerė Rūta Cirtautaitė, primindama apie lapkričio 10 dieną vyksiantį Savivaldos ir verslo forumą, negailėjo gražių žodžių vienai iš aktyviausių Savivaldybės partnerių įvairiuose projektuose ir renginiuose – bendrovei „Mars Lietuva“: „Savivaldybė ir „Mars Lietuva“ nuolat bendradarbiauja įgyvendinant įvairius projektus. Džiaugiuosi, kad rajone turime tokius verslininkus, kurie įsitraukia į bendruomenės gyvenimą, remia įvairias iniciatyvas, o svarbiausia – rodo išskirtinį dėmesį keturkojams žmonių draugams. Tikiuosi, kad ši graži savivaldos ir verslo bendrystė tęsis ir toliau, kad kartu įgyvendinsime dar ne vieną projektą, kuriuo džiaugsis Gargždų ir mūsų rajono gyventojai“.

„Mars Lietuva“ korporatyvinių reikalų vadovui Mindaugui Rupšiui vicemerė Rūta Cirtautaitė, dėkodama už bendradarbiavimą ir iniciatyvumą, įteikė mero Vaclovo Dačkausko pasirašytą padėkos raštą.

 

Kinologas Sigitas Savickis su tarnybiniu šunimi Hardu. Klaipėdos r. sav. nuotr.

 

Visi aikštelėje buvę augintiniai buvo apdovanoti „Mars Lietuva“ skanėstais. Bendrovės korporatyvinių reikalų vadovas Mindaugas Rupšys džiaugėsi, kad ši aikštelė yra naudojama ir reikalinga gargždiškiams, norintiems dresuoti savo augintinius, tai, kad čia lankosi gyventojai ir jų augintiniai, rodo, kad bendrovės parama tokiems projektams – prasminga.

Šunų vedžiojimo-dresavimo aikštelėje šunis vedžioję gyventojai pasakojo, kad čia lankosi kartais net kelis kartus per dieną. Tokia aikštelė, pasak jų, buvo jau seniai reikalinga. Naudodamiesi proga šunų šeimininkai išsakė norą, kad panaši aikštelė galėtų atsirasti šiaurinėje miesto dalyje, taip pat jie prašė įrengti pavėsinę, kur šunų šeimininkai galėtų pasislėpti nuo lietaus, kol jų augintiniai žais aikštelėje.

Simboliniame aikštelės atidaryme dalyvavo ir kinologas Sigitas Savickis su tarnybiniu šunimi Hardu. Kinologas susirinkusiems ne tik paaiškino kai kurias dresavimo taisykles, bet ir pademonstravo Hardo sugebėjimus.

Vyturių gatvėje esančioje šunų dresavimo aikštelėje įrengtas apšvietimas, dresūros įranga, aptverta teritorija. Šunų vedžiojimo-dresavimo aikštelės įrengimui 7 tūkst. eurų skyrė Klaipėdos rajono savivaldybė, o 9 tūkst. eurų – bendrovė „Mars Lietuva“. Darbus vykdė UAB „Gargždų komunalinės paslaugos“. Šunų vedžiojimo-dresavimo aikštelės reikalingos tam, kad keturkojai augintiniai galėtų išlieti savo energiją, kad jų šeimininkai galėtų juos dresuoti.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 254 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,