Mano Gargždai



Tęsiasi Lietuvos mokyklų žaidynės (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Plikių Ievos Labutytės pagrindinės mokyklos tinklininkės, Z. Bitino nuotr. Plikių Ievos Labutytės pagrindinės mokyklos tinklininkės, Z. Bitino nuotr.

Sausio 18 dieną Judrėnų Stepono Dariaus pagrindinės mokyklos sporto salėje vyko Lietuvos mokyklų žaidynių kaimo vietovių mokyklų tinklinio varžybos. Jose dalyvavo 6 vaikinų ir 3 merginų komandos.

 

Po dvi komandas turėjo Plikių Ievos Labutytės pagrindinė mokykla, Endriejavo pagrindinė mokykla ir Judrėnų Stepono Dariaus pagrindinė mokykla. Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazijai, Kretingalės pagrindinei mokyklai ir Drevernos pagrindinei mokyklai atstovavo tiktai vaikinai.

Iš pradžių nugalėtojus išsiaiškino vaikinai. Jie burtų keliu buvo paskirstyti į du pogrupius. Pirmajame pogrupyje kovėsi Judrėnų, Veiviržėnų ir Plikių vaikinai, antrajame – Kretingalės, Endriejavo ir Drevernos.

Nuo pat varžybų pradžios išryškėjo aikštės šeimininkų Judrėnų Stepono Dariaus pagrindinės mokyklos vaikinų pranašumas. Jie lengvai nugalėjo abu savo varžovus ir laukė kito pogrupio nugalėtojo.

Ten ne taip ryškiai, bet pajėgiausi buvo Kretingalės tinklininkai. Tad dėl pirmos vietos susikovė Judrėnų ir Kretingalės moksleiviai. Pajėgesni buvo aikštės šeimininkai, įveikdami savo pagrindinius varžovus rezultatu 2:0. Dėl trečios vietos kovojo Veiviržėnų ir Drevernos jaunieji tinklininkai. Po ganėtinai atkaklios kovos nugalėjo veiviržėniškiai. Pagal papildomus rodiklius penktąją vietą iškovojo Endriejavo, o šeštąją – Plikių tinklininkai.

Merginų grupėje dėl pirmos vietos susikovė Judrėnų Stepono Dariaus pagrindinės mokyklos ir Plikių Ievos Labutytės pagrindinės mokyklos tinklininkės. Nugalėtojoms išaiškinti prireikė visų trejų setų. Pirmąjį setą laimėjo plikiškės, antrąjį – judrėniškės, o štai trečiame tik pradžioje vyko atkakli kova. Galop aikštės šeimininkės pavargo ir turėjo pripažinti svečių iš Plikių Ievos Labutytės pagrindinės mokyklos pranašumą. Trečiąją vietą užėmė Endriejavo pagrindinės mokyklos merginos.

Judrėnų komandas varžyboms parengė mokytojas Andrius Černeckis, Plikių – mokytoja Audronė Danienė, Veiviržėnų – mokytojas Edmundas Norvilas, Endriejavo – mokytoja Inga Rimkuvienė, Kretingalės – mokytojas Saulius Paukštys, Drevernos – mokytojas Antanas Rimkus.

 

Varžybų akimirkos – Zigmo Bitino nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 170 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,