Mano Gargždai



Vadovų darbotvarkėje – susitikimai, renginiai ir pasitarimai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr. Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr.

Gegužės 2–5 d. Klaipėdos rajono savivaldybės vadovų lauks susitikimai, renginiai ir pasitarimai.

 

Meras Vaclovas Dačkauskas trečiadienį 11 val. dalyvaus susitikime su Jaunjelgavos (Latvija) savivaldybės delegacija, ketvirtadienį 10 val. – ugniagesių gelbėtojų šventėje Klaipėdoje.

Penktadienį 10 val. dalyvaus Sodininkų bendrijų specialiosios rėmimo programos komisijos posėdyje, o 15 val. – lietuvių kalbai, spaudai ir knygai skirtuose renginiuose J. Lankučio viešojoje bibliotekoje Gargžduose. 17 val. dalyvaus AB „Klaipėdos vanduo“ šventėje Klaipėdos piliavietėje.

 

Mero pavaduotoja Rūta Cirtautaitė atostogauja.

 

Mero pavaduotoja Violeta Riaukienė pirmadienį 14 val. dalyvavo pasitarime Priekulės socialinių paslaugų centre.Trečiadienį 10 val. dalyvaus pasitarime su Jakų bendruomenės atstovais dėl papildomo finansavimo ir Jakų mokyklos, o 11 val. – susitikime su Jaunjelgavos (Latvija) savivaldybės delegacija.

Ketvirtadienį 15.10 val. dalyvaus susitikime su Jaunimo reikalų departamento prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos direktoriaus pavaduotoju Juozu Meldžiuku.

Penktadienį 15 val. dalyvaus lietuvių kalbai, spaudai ir knygai skirtuose renginiuose J. Lankučio viešojoje bibliotekoje Gargžduose, o 17 val. – AB „Klaipėdos vanduo“ šventėje Klaipėdos piliavietėje.

 

Administracijos direktorius Sigitas Karbauskas trečiadienį 10 val. pirmininkaus pasitarimui su Jakų bendruomenės atstovais dėl papildomo finansavimo ir Jakų mokyklos.11 val. dalyvaus susitikime su Jaunjelgavos (Latvija) savivaldybės delegacija, o 13 val. pirmininkaus pasitarimui dėl privažiavimo kelio prie Lankupių vandenvietės.

Ketvirtadienį 10 val. dalyvaus ugniagesių gelbėtojų šventėje Klaipėdoje, 15.30 val. – seminare būsto modernizavimo klausimais. Penktadienį 17 val. dalyvaus AB „Klaipėdos vanduo“ šventėje Klaipėdos piliavietėje.

 

Administracijos direktoriaus pavaduotojas Česlovas Banevičius trečiadienį 9 val. pirmininkaus Saugaus eismo komisijos posėdžiui.11 val. dalyvaus susitikime su Jaunjelgavos (Latvija) savivaldybės delegacija, o 14 val. – pasitarime dėl maršruto Vėžaičiai–Klaipėda.Visą savaitę lankysis renovuojamuose objektuose Klaipėdos rajone.

 

Administracijos direktoriaus pavaduotoja Ligita Liutikienė trečiadienį 9 val. dalyvaus Saugaus eismo komisijos posėdyje, 11 val. – susitikime su Jaunjelgavos (Latvija) savivaldybės delegacija.14 val. pirmininkaus Specialiųjų poreikių nustatymo komisijos posėdžiui.

Ketvirtadienį 15 val. susitiks su Jaunimo reikalų departamento atstovais dėl jaunimo politikos stiprinimo vietos lygmeniu klausimų. Penktadienį 15 val. dalyvaus lietuvių kalbai, spaudai ir knygai skirtuose renginiuose J. Lankučio viešojoje bibliotekoje Gargžduose.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 154 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,