Mano Gargždai



Kaip sėkmingai balionus panaudoti savo šventėje?

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Organizatorių nuotr. Organizatorių nuotr.

Artimiausiu metu laukia labai jums svarbi šventė, tačiau dar nesate apgalvoję visų dekoravimo subtilybių? Tuomet mes jums padėsime. Vienas įdomiausių dalykų, kuris jums tikrai pravers šventės metu – tai helio balionai. Šie, įdomūs savo formomis balionai gali jums padėti įvairiose srityse, tad trumpai ir pristatysime pagrindinius helio balionų privalumus.

 

Helio balionai tinka ir žaidimams, ir dekorui

Vienas dalykas, į kurį reikia atkreipti dėmesį kalbant apie helio balionus yra jų plačios panaudojimo galimybės. Be jokios abejonės, helio balionai ir apskritai bet kokių rūšių balionai visų pirma asocijuojasi su vaikų žaidimais. Taigi, manome, kad su helio balionais jūsų vaikai galės žaisti kur kas ilgiau, kadangi tokie balionai yra gerokai patvaresni – jie taip lengvai nesprogsta. O mažieji tikrai suras žaidimų ir pramogų su balionais, o jeigu jūs norite jiems pasiūlyti kokį nors žaidimą, tai tiesiog užsukite į internetinį puslapį apie žaidimus su balionais ir pagalvokite, kas iš tikrųjų patiktų jūsų vaikams šventės metu – pasirinkimo bus tikrai daug.

Dar vienas svarbus dalykas – iš helio balionų galima išlankstyti labai daug figūrėlių, ypač gyvūnų – net neabejojame, kad tai labai patiks visiems vaikams. Jeigu norite pamatyti, kaip tas gyvūnų figūras išlankstyti, galite peržvelgti kelis mokomuosius video YouTube – ten jų yra tikrai daug. Taip pat, jūs galite užsisakyti jau sulankstytus arba specialiuosius figūrinius balionus ir taip dar labiau pradžiuginti mažuosius.

Kalbant apie dekoravimo galimybes, helio balionais galite papuošti visus šventės kambarius, kadangi balionai su heliu yra labai ryškių spalvų ir puikiai atrodys tuo atveju, jeigu jūs siekiate sukurti žaismingą nuotaiką. Tačiau, su helio balionais galite sukurti kur kas daugiau nei tiesiog žaismingą nuotaiką, tačiau taip pat ir saugesnę aplinką savo artimiesiems, kurie turi alergiją augalams ir gėlėms – juk jei savo šventės vietą išdekoruosite ryškiaspalviais balionais, o ne gėlėmis, niekam neprasidės alergija ir žmonės iš tikrųjų pastebės, kad jūs jais labai rūpinatės.

Kainos atžvilgiu, balionai pildomi heliu kainuoja šiek tiek brangiau nei įprasti balionai, tačiau įvertinus visus šių balionų teikiamus privalumus ir pranašumus prieš įprastus balionus, tampa aišku, kad helio balionai yra tikrai verti jūsų dėmesio.

 

Nestandartiniai panaudojimai

Su helio balionais galima nuveikti ir dar daugiau įdomių dalykų. Pavyzdžiui, jeigu jūs norite įteikti savo mylimam žmogui dovaną, tačiau jums atsibodo tas pats vyniojamas dovanų popierius ir norite supakuoti savo dovaną kaip nors įdomiau, tai galite įdėti dovaną į helio balioną – argi tai neatrodys puikiai bei labai kūrybiškai? Kad ir kam planuojate dovanoti įdomią dovaną, manome, kas toks žaismingas ir šmaikštus dovanos įpakavimas turėtų patikti kiekvienam.

O galbūt norite pasipiršti savo merginai? Ar įsivaizduojate žodžius „aš tave myliu” netikėtai, tačiau labai romantiškai ir magiškai besisklaidančius ore, ir tą nustebusią bei nuoširdžią jūsų mylimos merginos šypseną, kai ji tai pamato? Turbūt pritarsite, kad dėl tokių akimirkų tikrai verta stengtis.

Balionai visuomet asocijuojasi su džiaugsmu, ypatingomis progomis ir šeimos arba gerų draugų susibūrimu į vieną krūvą. Taigi, jums tikrai nevertėtų išmesti balionų tradicijos iš suaugusiųjų švenčių – kitą kartą kai švęsite savo gimtadienį, galite pamėginti išdekoruoti savo šventimo vietą balionais ir greitai pamatysite, kad svečiai elgiasi kur kas laisviau ir visiems taip bus kur kas smagiau. Taigi, kaip matote, balionai atlieka dar vieną svarbią funkciją – jie yra svarbūs psichologiškai, kadangi pagerina nuotaiką tiek mažiems, tiek dideliems.

Dabar, kai žinote balionų svarbą, kitą kartą kūrybiniame dekoravimo procese atkreipkite dėmesį ne tik į dizainą, kompozicijas ir spalvų suderinamumą tarpusavyje, tačiau ir į šį psichologinį aspektą, kuris yra ne ką mažiau svarbus.

Štai pristatėme ne vieną įdomų bei originalų būdą kaip panaudoti helio balionus. O kur dabar galima įsigyti helio balionų internetu? Tai galite padaryti arba paprastoje balionų parduotuvėje arba elektroninėje parduotuvėje. Mūsų patirtis rodo, kad įsigyti helio balionus internetu yra gerokai pigiau, nei įprastoje parduotuvėje, ypač jeigu jus domina didesnis kiekis – tuomet turėtumėte gauti ir gana didelę nuolaidą.

Taip pat galite įsigyti ne tik įprastų helio balionų paketą, bet ir panaršyti skirtingų formų balionus ir išrinkti šį bei tą įdomesnio, kad jūsų vaikams ir svečių vaikams tikrai būtų ką veikti.

Šiuo metu galite įsigyti įvairių spalvų helio balionų ir per internetą, kadangi yra tikrai nemažai skirtingų elektroninių parduotuvių, turinčių gana platų asortimentą. Kai kurios parduotuvės veikia Lietuvoje, tačiau yra taip pat nemažai kokybiškus balionus pardavinėjančių užsienietiškų parduotuvių. Jeigu pirksite helio balionus iš užsienio parduotuvių, tai ko gero sutaupysite kelis dolerius, tačiau teks palaukti savo užsisakytų balionų bent jau porą savaičių. Kalbant apie lietuviškas elektronines parduotuves, jos pristato prekes kur kas greičiau – vos per porą darbo dienų.

Reklama

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 242 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,