Mano Gargždai



Šeštadienį – smagi pažintinė kelionė į Druskininkus

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Lankytini objektai. Organizatorių nuotr. Lankytini objektai. Organizatorių nuotr.

Gidė Ingrida Pociutė rugpjūčio 12 d. kviečia keliauti į Druskininkus, Česnulio skulptūrų ir poilsio parką bei Merkinės piramidę.

 

7.00 val. – išvykimas iš Klaipėdos, 7.25 val. – iš Gargždų. Galimas sustojimas autostrados sutartoje degalinėje.Vyksime į vieną geriausių Dzūkijos skulptūrų parką, kur esantys medžio drožiniai ir kompozicijos – tai tik dalis autoriaus kūrybos per daugiau nei 35 metus. Kieme stovi paties šeimininko A. Česnulio suręstas vėjo malūnas, kurio keturiuose aukštuose išdėstyta skulptoriaus drožinių ekspozicija. Česnulio kūrybos leitmotyvas – žmogaus gyvenimas, jo džiaugsmai ir rūpesčiai. Skulptūrų parke galima pamatyti šokančių šokėjų, griežiančių muzikantų, Žemaitės „Marčios“, Antano Vienuolio „Prieblandoje“ kūrinių herojus, ant debesėlio sėdintį šventąjį Petrą su dangaus raktais ir besiginčijantį su Gugiu ir Kukiu, kurie lyg ir nepelnytai nori į dangų patekti... Apsilankę unikaliame skulptūrų parke žmonės grįžta čia grįžta vėl ir vėl.

Ekskursiją tęsime Druskininkuose, gausiai gamtos apdovanotame kurorte, kuris jau ištisus šimtmečius vertinamas dėl gamtinių ir gydomųjų išteklių. Apžvalginės ekskursijos metu ragausime Grožio šaltinio vandens, pažinsime įdomią miesto istorinę praeitį. Tuo metu Druskininkuose vyks Dainavos krašto folkloro šventė ir Sūrio festivalis. Laisvo laiko metu galėsite ir paklausyti ir dzūkiškų dainų, ir paragauti sūrių, ledų iš avies pieno, karvės pieno produktų ir kitų skanėstų.

Grįžtant link namų užsuksime į stebuklais garsėjančią Merkinės piramidę. Pasak ten apsilankiusių, praleidus 20 minučių piramidėje, jaučiami milžiniški pozityvūs fiziniai ir dvasiniai pokyčiai. Norintys pasiimti energetiškai pakrauto vandens turėkite taros indelį.

Kelionės kaina – 25 Eur asmeniui. Papildomi mokami objektai – 3  Eur suaugusiems, 2 Eur vaikams. Merkinės piramidė – pagal kiekvieno norą.

Į kelionės kainą įskaičiuota: kelionė autobusu, kelionės vadovo-gido paslaugos, programos sudarymas, derinimas, gido paslauga Česnulio ir poilsio parke, apžvalginė ekskursija po Druskininkus.  

Kelionės maršrutą parengė gidė Ingrida Pociutė.

Registracija kelionei tel. 8 655 56 313, facebook – Ingrida’s tours, el.paštas –

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 208 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,