Mano Gargždai



Kviečia keliauti į ryškiausią ir spalvingiausią festivalį Prahoje

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Organizatorių nuotr. Organizatorių nuotr.

Šviesų festivalis yra didžiausias kultūros renginys Čekijoje. Pirmą kartą tai įvyko prieš ketverius metus ir jau tapo rudens tradicija. Gidė Ingrida Pociutė ir UAB „Alvaturas“ kviečia visus Klaipėdos regiono gyventojus spalio 13–15 dienomis keliauti šį nuostabų renginį, taip pat aplankant Vroclavą.

 

Kelionės aprašymas:

2017 m. spalio 13 d.

00.01 val. ryte išvykstame iš Klaipėdos. 00.20 val. – iš Gargždų. Galimas sustojimas autostrados sutartoje vietoje. Kelionė per Lietuvą, su trumpais sustojimais numatytose degalinėse. Sustojimas pietų pertraukai – apie 1–1,20 val.

Vakare atvykstame į žavinga architektūra, daugybe upių ir tiltų bei gyvybinga didmiesčio kultūrine scena pasižymintį miestą – Vroclavą. Tai „Lenkiškoji Venecija“, įsikūrusi  prie Odros upės, dalinanti miestą į keliolika salų, sujungtų tiltais. Jų priskaičiuojama apie 117. Pasivaikščiosime romantiškomis senamiesčio gatvėmis, pasisveikinsime su nykštukais. Pasigrožėję vakariniu, spalvinguoju miestu vyksime nakvynei į viešbutį.

Nakvynė viešbutyje Lenkijoje.

 

2017 m. spalio 14 d.

Gražų rytą pradedame nuo pusryčių viešbutyje ir toliau keliaujame į Čekijos sostinę Prahą.

Ekskursija po žavingąjį Prahos senamiestį, kurios metu pamatysite trečiąjį pagal senumą astronominį laikrodį. Kas valandą (nuo 8:00 iki 20:00) čia pasirodo apaštalų figūros bei kitos judančios skulptūros.  Pagal galimybes aplankysime Prahos hradą, pasivaikščiosime Auksine gatvele, aplankysime Šv. Jurgio baziliką ir Šv. Vito katedras.

O dar ir įspūdingąjį Karolio tiltą – vieną iš Prahos miesto simbolių. Sklando legenda, kad 14 a. statant didingąjį tiltą į skiedinį buvo įmaišoma kiaušinių – kad šis tiltas tvirtesnis būtų. Stabtelsime ir pailsėti, kurio metu galėsime lengvai pagurkšnoti čekiško alaus ar nusipirkti suvenyrų. O vakare grožėsimės šviesų festivalio „Signal festival“ instaliacijomis, kurios papuoš Karolio tiltą, Senamiesčio aikštę ir kitus objektus. Po įspūdingų reginių vyksime nakvynei į viešbutį.

Nakvynė viešbutyje.

 

2017 m. spalio 15 d.

Žvalus rytas bus pamalonintas pusryčiais viešbutyje ir keliausime link namų.

Kelionė per Čekiją, Lenkiją. Vėlai vakare grįšime į Lietuvą.

O kad kelionė neprailgtų ir nebūtų nuobodi dalinsimės įspūdžiais, galite sugalvoti ir pasiimti žaidimų, kuriuos būtų galima žaisti visiems autobuse, o galbūt turite ir kitokių idėjų, ką nuveikti važiuojant. Įdomiausias (-ia) idėjos (žaidimo...) pateikėjas bus apdovanotas prizu.

Kelionės kaina – 133 € asmeniui.

Į kelionės kainą įskaičiuota: dvi nakvynės viešbutyje su pusryčiais, kelionė autobusu, kelionės vadovo-gido paslaugos, kelionės programos rengimas ir derinimas.

Papildomiems mokamiems objektams : ~20–25 €

Kelionės maršrutą parengė gidė Ingrida Pociutė ir UAB „Alvaturas“. 

Registracija kelionei tel. 8 655 56 313, facebook – Ingrida‘s tours, el.paštas –

Pastaba. Ekskursinių objektų lankymo tvarka ir mokamų objektų bilietų kainos gali keistis.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 283 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,