Mano Gargždai



Gargždų motokroso klubas šventė pirmąjį gimtadienį (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Gargždų motokroso klubo nariai. Klubo nuotr. Gargždų motokroso klubo nariai. Klubo nuotr.

Saulėtą šeštadienį Gargždų motokroso klubo atstovai ir svečiai rinkosi prie karjerų įrengtoje motokroso trasoje švęsti pirmąjį klubo gimtadienį.

 

Kaip pasakojo Gargždų motokroso klubo prezidentas Darius Šakurskis, šventė nebuvo didelė, surengta norint paminėti šią progą, susitikti su bendraminčiais: „Surengėme nedideles varžybas, smagų pasivažinėjimą be teisėjų, tiesiog savo malonumui.“

Į šventę atvyko motokroso entuziastai iš įvairių Lietuvos miestų.

„Žmonės iš lūpų į lūpas sužinojo apie rengiamą šventę, atvyko visi, neabejingi šiam sportui, buvo ir dalyvaujančių varžybose, ir žiūrovų“, – pasakojo D. Šakurskis.

Po varžybų klubo nariai ir svečiai prisijungė prie motociklininkų klubo „Gargždų vorai“, kurie šeštadienį minėjo sezono uždarymą.

Birželio 10 d. Gargždų motokroso klubas pirmą kartą savarankiškai rengė varžybas „Gargždų miesto taurė“, anksčiau varžybos rengtos bendradarbiaujant su „Gargždų vorais“. Varžybose dalyvavo 52 motokroso entuziastai iš Lietuvos bei Latvijos.

„Kitais metais vėl rengsime varžybas, gal pavyks pritraukti daugiau dalyvių ir rėmėjų, dabar patys klubo nariai, turintys savo įmones yra ir rėmėjai. Gaila, kad mes nerūpime valdžiai, visos lėšos skiriamos krepšiniui ir futbolui, mums nebelieka. Žmonės sužino apie mūsų klubą, norėtų pasimokyti važiuoti, bet tam nėra galimybių“, – sakė D. Šakurskis, pridūręs, kad motokroso sportas nėra pigus. Vaikiškas motociklas, anot klubo prezidento, kainuoja 4–5 tūkts. eurų, suaugusiems ši transporto priemonė atsieina 8–9 tūkst. eurų.

Anksčiau portalui mano-gargzdai.lt D. Šakurskis minėjo, kad šiuo metu Gargždų motokroso klubas vienija 18 narių, Gargžduose yra apie 300 šio sporto mėgėjų, kurių amžius – nuo 5 iki 65 metų.

 

D. Šakurskis su žmona. Gargždų motokroso klubo nuotr.

 

Šventės akimirkos – klubo nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 469 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,