Mano Gargždai



Gimnazistai lankėsi studijų mugėje

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Moksleiviai susipažino su profesinių mokyklų praktine veikla. Dalyvių nuotr. Moksleiviai susipažino su profesinių mokyklų praktine veikla. Dalyvių nuotr.

Vasario 6-7 dienomis apie 150 gimnazijos moksleivių dalyvavo Litexpo renginyje „Studijos 2014“. Tai jau tradicinė išvyka, skatinanti gimnazistus domėtis studijų galimybėmis ir sąlygomis Lietuvoje ir užsienyje, padedanti priimti karjeros sprendimus. Mokinius pradžiugino ne tik Studijų mugės renginiai, bet ir vakare matytas Keistuolių teatro spektaklis „Gerbiami piliečiai“.

Gimnazistų įspūdžiai: „LITEXPO man patiko milžiniška veiklos pasiūla: nuo įvairiausių žaidimų iki konsultacijų. Paskaitos tikrai įkvepiančios ir verčiančios susimąstyti. Buvo galima susitikti ir pasikalbėti su įdomiais ir žinomais žmonėmis, susipažinti su profesinių mokyklų praktine veikla,  trumpam net tapti maisto degustatorium. Laiką praleidau tikrai ne veltui, manau, kad vertėtų nuvykti ir dar kartą.“ (Gudjonis Donatas, IVg).  

„Išvyka į studijų mugę buvo tikrai naudinga, gailiuosi, kad pavyko į ją nuvykti tik dvyliktoje klasėje, nes vaikštant tarp universitetų stendų, studentų galėjau paklausti ne tik nežinomos informacijos, bet ir išgirsti jų jaunatvišką nuomonę apie tam tikras studijas. Džiaugiuosi, kad turėjome laiko apsilankyti ir keliose paskaitose, pasiklausėme protingų žmonių minčių ir turėjome galimybę pamąstyti tam tikromis temomis. Ekskursija buvo  informatyvi, puikiai praleidome laiką spektaklyje. Tikrai viena geresnių išvykų.“ ( Gabrielė Gagilaitė, IVd).

„Kas patiko: pagaliau apsisprendžiau, ką noriu veikti, tai yra studijuoti. Manau, kiekvienam verta nukeliauti į tokias parodas, nes jos suteikia daugiau informacijos, leidžia apmąstyti visas galimybes apie ateitį. Supratau, jog nesvarbus miestas, kur studijuosi, svarbu kokia auštoji mokykla Tau yra priimtiniausia, ką ji gali pasiūlyti. Ypač patiko paskaitos, kurių galėtų būti daugiau netgi mūsų mokykloje, tai nereiktų važiuoti svetur.“  (Evelina Šimkutė, IVa).

 

Dalyvių nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 103 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,