Mano Gargždai



Paaiškėjo, kas vyks į TV konkurso „Dainų dainelė“ IV turą

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)

Jau žinomi į respublikinį turą Vilniuje trijose amžiaus grupėse išrinkti šeši mūsų rajono atstovai: 2 ansambliai, duetas ir 3 solistai. Iš viso 29 vaikai ir mokiniai.

Šiame ture Klaipėdos rajonui atstovaus 4 m. solistas Vilius Gadeikis iš Gargždų lopšelio-darželio „Gintarėlis“ (vyresnioji muzikos vadovė Irena Bagdžiūnienė), iš zoninio turo komisijos gavęs 20 balų, Kretingalės lopšelio-darželio duetas Olivija Mikniūtė ir Einaras Bagdonavičius (muzikos pedagogė metodininkė Pranciška Kurmanskienė) su 19,3 balo bei 6 m. solistė Urtė Stanevičiūtė iš Agluonėnų lopšelio-darželio „Nykštukas“ (muzikos vadovė ekspertė Regina Valskienė), kuriai zonos turo komisija skyrė 21,6 balo.

Taip pat respublikiniame ture pasirodys gausus Gargždų muzikos mokyklos ugdytinių būrys: du mokytojos ekspertės Nijolės Usevičienės parengti dainos studijos „Svirplys“ ansambliai (jaunesnioji grupė ir mišrus ansamblis), atitinkamai įvertinti 21,4 ir 21,6 balo bei mokytojo metodininko Gžegožo Krušinskio parengtas solistas Ugnius Gabšys (11 m.), gavęs 20,6 balo.

Visi dalyviai Lietuvos televizijoje turės atlikti po 1 dainą, kurią Kretingos meno mokykloje vykusime zoniniame ture išrinko vertinimo komisija, tai yra tą, kuri, jos narių nuomone, buvo atlikta geriausiai.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 197 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,