Mano Gargždai



Šalina vėtros padarinius

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Šviestuvai laiku neišsijungė dėl gedimo (Ritos Rapalienės nuotrauka). Šviestuvai laiku neišsijungė dėl gedimo (Ritos Rapalienės nuotrauka).

Savaitgalį prasiautus audrai, jos padarinių galima pamatyti ir įpusėjus savaitei – Gargžduose išverstas ar nulaužtas ne vienas medis, išvartyti kelio ženklai, apgadinti stendai. Spėjama, kad vėtra galėjo pažeisti ir kai kurių miesto gatvių apšvietimo sistemą.

 

 

Šiandien apie devintą valandą ryto Kvietinių gatvėje dar švietė šviestuvai, nors išaušę buvo jau seniai. Gargždų seniūno pavaduotojas Justinas Donauskas portalui mano-gargzdai.lt sakė, jog daugelis gargždiškių pagalvojo, jog miesto šeimininkai netaupo elektros.  

„Šią savaitę Kvietinių ir kai kuriose kitose gatvėse šviestuvai neišsijungė tada, kada yra nustatyta. Yra įvykęs gedimas, kurį specialistai šalina. Gali būti, kad kažkur pažeisti kabeliai. Neatmetama galimybė, jog gedimas atsirado dėl audros“, - teigė J. Donauskas.

Pasak jo, prasiautusi vėtra pridarė nemažai bėdos ir padarinius tenka šalinti iki pat šiol.

„Vėjas prilaužė daug šakų, kai kuriuos medžius išvertė su šaknimis, kai kuriuos perlaužė. Išvartyti kelio ženklai,  apgadinti stendai. Kol kas sunku pasakyti, kiek mieste buvo išversta medžių, kokia žala. Visą savaitę darbuojamės, reaguojame į žmonių pranešimus apie audros ženklus. Galutinį rezultatą – kiek ir ko buvo apgadinta, bus galima pasakyti savaitės pabaigoje“, - kalbėjo J. Donauskas.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 698 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,