Mano Gargždai



Visi iki vieno esame svarbūs

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Autorės nuotr. Autorės nuotr.

Klaipėdos r. Kretingalės pagrindinėje mokykloje buvo minima Šiaurės šalių bibliotekų savaitė. Kaip ir kasmet aktyviai įsitraukėme į garsinius tikslinės literatūros skaitymus, pažintį su šiaurės šalimis, jų literatūra ir istorija.

 

Pagrindinė šiaurės šalių bibliotekų savaitės idėja ir mintis – pasaulis gali mums pasirodyti neaprėpiamas arba visai mažytis, bet viena yra tikra – visi beveik septyni su puse milijardo žmonių gyvena ir kuria savo unikalų pasaulį, savo unikalią istoriją.

Mažieji mokyklos ugdytiniai susipažino su Šiaurės šalimis, jų vėliavomis. Klausėsi Kristine Roskifte kūrinio „Visi iki vieno“, žiūrėjo skaidres, kurios buvo pritaikytos minėtam kūriniui, įvertino iliustracijas, dalinosi savo mintimis apie kiekvieno mūsų svarbą pasaulyje.

Užklijavę tinkamas figūras ant savo klasės skaitmens, mokiniai suprato, kad kiekvienas iš jų yra unikalus: ir klasėje, ir mokykloje, ir miestelyje, ir Lietuvoje, ir Europoje, ir visame pasaulyje.

Šiaurės šalių bibliotekų savaitės temą atspindėjo skaidrės su mokinių, tėvelių, mokytojų, mokyklos administracijos nuotraukomis. Džiugu matyti, kad esame tvirta ir tarpusavio ryšius puoselėjanti bei stiprinanti bendruomenė. Su nekantrumu laukiame kitų metų kuomet prisijungsime prie prasmingos Šiaurės šalių bibliotekų savaitės minėjimo.

 

Autorės nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 256 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,