Mano Gargždai



Moderni svetainės ir virtuvės draugystė

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Įmonės nuotr. Įmonės nuotr.

Ar Jūs jau girdėjote apie pastaruoju metu išpopuliarėjusį būdą virtuvės erdvę sujungti su svetaine? Tai tikrai praktiška, patogi ir įdomi idėja – dvi sujungtos erdvės suteikia puikią galimybę šeimai leisti laiką kartu, taip pat priimti draugus vakarienei.

 

Ir puoš, ir vakarėlį išgelbės

Svetainės erdvę tikrai papuoš minkštas kampas – spalva, detalėmis, medžiagiškumu priderintas prie virtuvės baldų. Ne ką mažiau svarbus ir jo praktinis panaudojimas – jei vakarėliui įsisiūbavus, nesinori taip greitai svečių paleisti, Jums patogiu sprendimu gali tapti minkšti baldai su miegamu mechanizmu, kurie bet kurią minutę gali virsti į miegamąją lovą. Patogu ir saugu, paprastai naudojama, nebraižo grindų dangos. Bet kuriuo atveju, draugystė laimi!

 

Pagalvokite, kas Jums svarbiau

Įrenginėjant virtuvę, sujungtą su svetaine, pagalvokite, ką labiau mėgstate veikti, kam skiriate daugiau savo laisvo laiko – ar dažniau sukatės virtuvėje ir maisto gaminimas Jus veikia kaip terapija, o galbūt vakarus daug labiau mėgstate leisti prie televizoriaus ekrano?

Išsiaiškinę atsakymą, galutiniame kambario išplanavime, daugiau vietos skirkite tai veiklai, kuri Jums arčiau širdies. Tačiau kad ir ką pasirinksite, nepamirškite, jog labai svarbu pasirūpinti kokybišku garų surinktuvu (gartraukiu) ir dažnai valyti baldų paviršius – taip bus bent kiek kontroliuojami iš virtuvės sklindantys pašaliniai kvapai, triukšmas, ant paviršių besikaupiantys riebalai.

 

Kuo galima atskirti virtuvės ir svetainės erdves?

Šių dviejų erdvių jungiamasis elementas galėtų paprastas valgomasis stalas arba moderni lentyna. Prieš ją pastatant, reikėtų apsvarstyti, kiek ploto ši užims ir ar bus patogu judėti aplink. Tikslingai panaudojus kitus virtuvės ir svetainės baldus, lentyna gali tapti pagrindiniu šias erdves atskiriančiu elementu. Tai be galo universalus, lengvai pritaikomas ir visų šeimos narių poreikiams pritaikytas baldas.

Bendra virtuvės ir svetainės erdvė – tai žmones jungianti vieta, po sunkių dienos darbų kviečianti susitikti ir bendrauti, pasidalinti išgyventomis istorijomis bei nuotykiais. Tai draugystę kuriantis, itin praktiškas ir modernus sprendimas šiandieniniame pasaulyje.

 

Reklama

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 200 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,