Mano Gargždai



Kaip įrengti vieno kambario butą?

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Įmonės nuotr. Įmonės nuotr.

Vis daugiau žmonių renkasi gyventi mažose erdvėse, nes vienas iš svarbiausių kriterijų yra žema kaina. Dažniausiai, kai pagalvojame apie vieno kambario butą, įsivaizduojame jį su perkrautais nereikalingais daiktais, kurie sukuria netvarką. Tačiau atsižvelgus į tam tikrus aspektus, vieno kambario butai gali būti ir stilingi ir funkcionalūs. Tad kokie jie?

 

Funkcionalūs baldai

Rekomenduojama įsigyti daugiafunkcinius baldus, kurie sutaupys buto erdvę. Pavyzdžiui, miegamosios sofos lovos dienos metu gali būti sulenktos, o atėjus vakarui gali būti ištiesiamos į lovą. Dieną galėsite priimti svečius, o naktį kokybiškai išsimiegoti. Kitas itin funkcionalus baldas yra transformuojamas stalas. Įprastu metu gali atlikti kavos staliuko funkciją šalia sofos, o atėjus didesniam kiekiui svečių, galima išskleisti į valgomąjį stalą.

 

 

Erdvių pertvaros

Kad ir kokio dydžio bute gyvename, dažniausiai norisi skirtingų erdvių, ne išimtis ir mažas butas. Atskirti miegamąją zoną nuo virtuvės, galima „kiauromis“ aukštomis lentynomis. Tokio tipo lentynos išlaikys erdvės dydį ir leis dienos šviesai prasiskverbti į kitus kambarius. Taip pat jose galima laikyti įvairius daiktus, kaip knygas, gėles, šviestuvus ir kitas dekoracijas.

 

 

Daiktų laikymo sistemos

Norėdami palaikyti švarą ir tvarką mažesniuose butuose, pasirūpinkite papildomomis daiktų laikymo sistemomis. Patogiausia, jeigu jos integruotos į baldus, kaip sofos ar stalai. Galite įsigyti komodą ar spintą, kuria galėsite panaudoti, kaip pertvarą zonoms atskirti. Papildomoms daiktų laikymo sistemoms geriausia rinktis įvairias nišas, nes užpildžius nišas, butas neatrodys perkrautas.

Atsižvelgę į šiuos aspektus, galėsite susikurti savo svajonių namus. Daugiafunkcinių baldų pagalba, namai nebus perkrauti nereikalingais daiktais, o pertvaros leis sukurti skirtingas namų zonas. Todėl svečius galėsite priimti svetainės erdvėje, o kokybiškai išsimiegoti miegamajame.

 

Reklama

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 325 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,