Mano Gargždai



Draudimas nuo vėžio – kas tai?

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pexels.com nuotr. Asociatyvi Pexels.com nuotr.

Šiais laikais galima apdrausti praktiškai bet ką. Visi draudžiame automobilius, didžioji dauguma draudžia turimą nuosavą nekilnojamą turtą ar net mobiliuosius telefonus. O paskutiniu metu vis labiau populiaru drausti ir savo sveikatą.

 

Dabar Lietuvoje egzistuoja ne tik įprastas sveikatos draudimas, bet ir specialius draudimas nuo onkologinių ligų. Draudimą nuo vėžinių susirgimų, kuris vadinasi „Oncodrop“ pristatė draudimo bendrovė „Compensa Life“. Tai pirma tokia paslauga teikiama mūsų šalyje.

Būtent su draudimu nuo vėžio jus truputį išsamiau ir supažindinsime šiame tekste.

 

Ligos atveju turėsite finansinę pagalvę

Jeigu jus domina draudimas nuo vėžio, tuomet sutartį sudarysite labai paprastai, kadangi viską vos per kelias minutes galima sutvarkyti internetu. Jums pirmiausia reikės atsakyti į keletą klausimų apie savo sveikatą, jeigu į visus atsakysite neigiamai, tuomet dar tą pačią dieną galėsite sudaryti draudimo sutartį, kuri įsigalios nuo sekančios dienos.

Tuo atveju, jeigu nutiktų blogiausias įmanomas scenarijus ir jūs susirgtumėte vėžiu, tuomet jums būtų išmokėta visa arba dalis draudimo sumos. Visa suma būtų išmokama tuomet, jeigu vėžys būtų nustatytas pažengusioje stadijoje, tuo tarpu kitu atveju jūs gautumėt dalį draudimo sumos.

Draudimo nuo vėžio suma gali būti pasirinkta iš šių sumų – 10 tūkst., 20 tūkst., 30 tūkst. ir 50 tūkst. Priklausomai nuo to, kurį variantą pasirenkate, gali skirtis ir jūsų mėnesinė įmoka. Tad jeigu jums pasireikštų vėžio simptomai, bent kiek ramiau jausitės todėl, kad žinosite, jog turėsite papildomų pinigų.

 

Kas gali apsidrausti?

Apsidrausti nuo vėžio gali visi žmonės nuo 18 iki 65-erių metų. Vyresniems šis draudimas nėra taikomas, kadangi senatvėje vėžinių susirgimų rizika yra kur kas didesnė. Tiesa, jaunesni žmonės tikrai gali gauti šį draudimą.

Tuo atveju, jeigu apsidraudžia bent vienas iš tėvų, tuomet draudimą automatiškai gauna ir visos jo atžalos. Todėl drausdamiesi „Oncodrop“ draudimu jūs rimtai pretenduojate gauti net trigubą naudą.

Pats draudimo periodas, kurio metu galioja „Oncodrop“ draudimas yra penkeri metai. Po to, kai jis pasibaigia, draudimą galima pratęsti atnaujintomis palankesnėmis sąlygomis. Todėl apsidraudę nuo vėžio jūs galėtumėte būti praktiškai visą savo gyvenimą.

 

Reklama.

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 228 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,