Mano Gargždai



Gargždų kultūros centras kviečia dalyvauti pažintiniame-orientaciniame žaidime „MENO IEŠKYNĖS“

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Organizatorių iliustr. Organizatorių iliustr.

Pažintinis-orientacinis žaidimas „MENO IEŠKYNĖS“ – tai meno projektas, skatinantis Gargždų miesto gyventojus ir svečius kūrybiškai pažinti miesto kultūrą, istoriją, prisileisti prie unikalaus miesto kraštovaizdžio, susipažinti su vietos verslo ir kitomis organizacijomis. Žaidimo tikslas: aktyvinti žaidimo dalyvių kūrybinę veiklą ir turiningą laisvalaikį, ugdyti meninę brandą ir estetinį suvokimą.

 

Žaidimas vyksta 2023 m. gegužės 15–28 d. Gargžduose. Dalyvauk pats arba suburk bendraminčių komandą. Paskubėk registruotis!

 

Registracija ir žaidimo taisyklės

Dalyvis(-iai) registruojasi el. paštu: (nurodo savo kontaktinius duomenis: vardą, pavardę, telefono nr., el. paštą). 

Dalyvis(-iai) nurodytu el. paštu gauna registracijos patvirtinimą ir nuorodą į elektroninį žaidimo žemėlapį su pažymėtais meno objektų taškais (20 objektų).

Užsiregistravęs dalyvis(-iai) ne vėliau kaip iki 2023 m. gegužės 28 d. turi atsiųsti 20 asmenukių iš visų žemėlapyje nurodytų objektų. SVARBU: nuotraukoje turi gerai matytis dalyvis arba dalyvių grupė ir meno objektai.

Surinktas pažymėtų objektų nuotraukas dalyvis(-iai) turi atsiųsti el. paštu (iki 2023 m. gegužės 28 d. 23:59). Nuotraukas rekomenduojame siųsti per nemokamą programėlę www.wetransfer.com nurodant atsisiuntimo nuorodą arba nurodytų el. paštu.

Jau nekantrauji? Meno objektų sąrašu pasidalinsime gegužės 15 d. Sek naujienas.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 183 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,