Mano Gargždai



Savivaldos ir verslo forumo metu apdovanoti „Verslumo manijos“ nugalėtojai

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Šiandien vyko tradicinis Savivaldos ir verslo forumas. Šiemet jo dalyviai diskutavo apie dirbtinį intelektą – jo vaidmenį versle, gyvenime bei savivaldoje.

 

Forumas pradėtas Klaipėdos rajono mero Broniaus Markausko sveikinimu ir pranešimu apie vykstančius projektus, biudžetą, projektinį valdymą, paslaugų prieinamumą elektroninėje erdvėje, taip pat meras pristatė savivaldybėje naudojamas ir diegiamas informacines sistemas, planuojamus darbus.

Renginio metu apdovanoti konkurso „Verslumo manija“ nugalėtojai. Pirmąją vietą ir 5 000 eurų prizą laimėjo Renata Čeliauskienė, pasiūliusi Vaikų laisvalaikio centro įkūrimo idėją. Šio centro veiklos bus orientuotos į autizmo spektro bei kitų raidos sutrikimų turinčių vaikų ugdymą.

Antrąją vietą ir 3 000 eurų pelnė Sandra Venckutė-Gailiušienė. Jos verslo idėja – Vaikų priežiūros erdvė „Ajos namučiai“, pritaikyta vaikams nuo 1 iki 3 metų. Šioje erdvėje veiks pusdienio darželis.

Trečios vietos nugalėtojui Tomui Žemguliui įteiktas 2 000 eurų prizas. Jis planuoja mokyklose ir darželiuose organizuoti mažojo golfo būrelius. Užsiėmimų metu lankytojai bus supažindinami su golfo žaidimo teoriniais pagrindais, taisyklėmis ir kitais svarbiais šio žaidimo niuansais.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 103 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,