Mano Gargždai



Girininkų bendruomenės projektas „Laikas kartu“: aktyvūs senjorai ir jų nenuilstamos idėjos

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Girininkų bendruomenės nuotr. Girininkų bendruomenės nuotr.

Girininkų kaimo bendruomenė sėkmingai įgyvendina projektą „Laikas kartu“, kurį finansuoja Klaipėdos r. savivaldybė, inicijuodama socialinės veiklos projektų konkursą. Kad Girininkų kaimo senjorai yra aktyvūs ir veiklūs, liudija jų neišsenkančios idėjos, energija, optimizmas, nuolatinis prasmingų darbų siekis ir iniciatyva. Šį kartą visi rinkosi į vakaronę „Pabūkim kartu“.

 

Vakarą pradėjo ir maloniai nuteikė moterų ansamblis „Giružė“, kurį šiam projektui įkūrė iniciatyvi girininkiškė Stepanija Tilvikienė. Suneštinių vaišių metu visus šokti ir dainuoti kvietė, vingriomis melodijomis linksmino muzikinė grupė „Liuksas“. Vakaro vedėja Jadvyga-Aldona Lukauskienė išsakė, kokios projekto veiklos jau įvykdytos, ir padėkojo aktyviausiems projekto dalyviams.

Jaukią aplinką sukūrė tapyti, iš deimantinių mozaikų sudėlioti senjorų paveikslai. Pritaikant sveikos mitybos dirbtuves, gamome „Sveikuoliškus kokteilius“, ragavome sveiko, be cukraus, su uogomis, vaisiais bei riešutais kepto torto. Vakaras kartu išliks visų atmintyje ilgam.

O mintys jau mina taką į priekį – naujoms šventėms, naujiems renginiams, naujoms idėjoms.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 130 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,