Mano Gargždai



Sudmantų vasaros palydėtuves nuspalvino lietpalčių bei skėčių marguma

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Ritos Alminaitės nuotrauka Ritos Alminaitės nuotrauka

Rugpjūčio 8 dieną Sudmantų parke įvyko „Vasaros palydėtuvės 2014“. Ši šventė buvo skirta Sudmantų geradarių bei gyvenvietės vardą garsinančių žmonių pagerbimui. Ypatingas dėmesys buvo skirtas gražiausių sodybų šeimininkams. 

 

„Šventė pranoko organizatorių lūkesčius, labai džiaugėmės, kad blogas oras ir lietus neišgąsdino žiūrovų. Padėkomis apdovanojome ryškiausius Sudmantų gyventojus, o savo muzika renginio svečius linksmino grupė „Prie jūros“, kuri patiko visiems“, - šventės įspūdžiais dalijosi Sendvario seniūnijos seniūnė Loreta Kuprienė.

L. Kuprienės teigimu, dauguma į šventė atvykusių žmonių buvo sudmantiškiai, tačiau netrūko ir kaimynų, jakiškių, kurie taip pat neišsigando lietaus ir kartu su visais džiaugėsi vasaros palydėtuvių švente.

Komisijos sprendimu, padėkos buvo įteiktos gražiausios sodybos savininkams Sofijai ir Robertui Dačkms, taip pat buvo padėkota ir itin gražių sodybų savininkams Birutei ir Zigmui Jonauskams, Virginijai ir Antanui Mockams bei Stanislavai Urbukienei.

Šventės organizatoriai už entuziastingą sportinės veiklos skatinimą vietinėje bendruomenėje bei Sudmantų vardo garsinimą įteikė padėką Mariui Kvietkui.

Už parką supančių gėlių darželių priežiūra buvo apdovanoti Irena ir Zigmas Latakai.

Taip pat vasaros palydėtuvių šventės metu buvo atidarytas Sudmantų parkas, kuriame įrengta pavėsinė, vaikų žaidimų aikštelė bei suoliukai. 

 

Ritos Alminaitės nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 53 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,