Mano Gargždai



„GP-Taškas“ užtikrintai žengė į Klaipėdos regiono Taurės pusfinalį

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
M.Bieliausko nuotr. M.Bieliausko nuotr.

LFF III lygos Klaipėdos regiono Taurės varžybose susitiko „Gargždų Pramogos – Taškas“ ir „HG-Sendvaris“ futbolo ekipos. Rezultatu 7:0 (3:0) užtikrintai į pusfinalį žengė Gargždų komanda.

 

Jau rungtynių pradžioje, 8 minutę, baudos aikštelėje kilusioje sumaištyje V.Alėjevas pirmasis pelnė įvartį. 16 minutę baudos aikštelėje buvo pargriautas E.Bračkus, o 11 m. baudinį realizavo A.Lenkšas. Besibaigiant kėliniui, įvartį-gražuolį pelnė A.Montrimas, pasiųsdamas kamuolį į vartus beveik iš 30 m.

Po pertraukos ir toliau dominavo gargždiškiai, tačiau pusę kėlinio futbolininkai vis švaistė puikias progas. 66 minutę A.Lenkšas pelnė savo antrąjį įvartį, o 75 minutę įvarčiu baigėsi R.Malakausko solo prasiveržimas.

Rungtynių pabaigoje varžovai dukart neleistinai prasižengė savo baudos aikštelėje, o 11 m. baudinius sėkmingai realizavo I.Šakys ir R.Uosis. Pergalė 7:0 leido lengvai žengti į Klaipėdos apskrities futbolo Taurės pusfinalį, kuriame gargždiškiai rungtyniaus su Plungės „Babrungas-2“ ir Mažeikių „Olimpo SC“ poros laimėtoju.

Kitas rungtynes „taškiečiai“ žais jau šį sekmadienį 18 val.  Klaipėdoje, centrinio miesto stadione. Čempionato 14 ture jie susitiks su  „Klarksonas-Sakuona“ komanda.

 

 

Iš protokolo:

„GP-Taškas“ – „HG-Sendvaris“ 7:0 (3:0);

Įvarčiai: 8' V.Alėjevas, 16' A.Lenkšas (11 m.), 40' A.Montrimas, 66' A.Lenkšas, 75' R.Malakauskas, 84' I.Šakys (11m.), 87' R.Uosis (11m.).

„GP-Taškas“ sudėtis: R.Uosis, A.Montrimas, Ž.Stirbys, E.Bračkus, V.Alėjevas, M.Jonelys, M.Šiaulytis, T.Tamošauskas, V.Norvilas, G.Ratkus, A.Lenkšas. Atsargoje: R.Malakauskas, R.Repšys, I.Šakys, M.Mickus, K.Valančius, An.Bačanskis.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 190 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,