Mano Gargždai



Parduoti Gargždų knygyno kol kas nepavyko

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotrauka. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotrauka.

Ištikimi Gargždų knygyno pirkėjai gali džiūgauti. Šiandien ryte baigėsi norinčiųjų pirkti knygyną registracija, o aukcionas neįvyko, nes nesulaukta nė vienos pirkimo paraiškos.

 

Yra parduodamas visas UAB „Gargždų knygynas“ 100 proc. akcijų paketas. Buvo nustatyta 185 000 Lt pradinė pardavimo kaina.

Tačiau toks pirkinys nelabai ką sudomino. Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos Turto valdymo skyriaus vedėjas Audrius Kampas informavo, kad aukcionas dėl knygyno pardavimo neįvyko.

„Kai paskelbėme apie knygyno pardavimą buvo nemažai ir skambučių, ir atėjusių žmonių, kurie klausinėjosi. Tačiau paraiškų negavome“, – patikino vedėjas.

A. Kampas teigė, kad dar kartą skelbti aukcioną pavyks tik kitais metais.

„Dabar keičiasi privatizavimo įstatymas ir nėra poįstatyminių aktų, nebelieka Turto fondo, o šias funkcijas perima Turto bankas. Išpuolė pats netinkamiausias metas, nes negalėsime kažko ir daryti. Reikia laukti, kol bus nustatyta nauja tvarka. Kitą aukcioną ketinome skelbti dar lapkritį“, – aiškino A. Kampas.

Kol akcininkai nenuspręs kitaip, knygynas veiks.

„Lankykitės knygyne, pirkite knygas. Kuo ilgiau išlaikysime, tuo ilgiau Gargžduose bus knygynas“, – šypsojosi Turto valdymo skyriaus vedėjas.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 202 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,