Mano Gargždai



Gimnazistai fantaziją demonstravo krikštynose (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(5 balsai)
Akimirka iš pasirodymo. M.Sutkutės nuotr. Akimirka iš pasirodymo. M.Sutkutės nuotr.

     Kasmet į gimnazijos bendruomenę įsiliejantys moksleiviai sulaukia krikštynų. Gargždų „Vaivorykštės" gimnazijoje tradiciškai antrokai (t. y. 10-okai) krikštija pirmokus (t. y. 9-okus).

 

     Žinoma, įsilieti į gimnazistų gretas nėra taip paprasta – dešimtokai kiekvieną kartą sugalvoja kaip atkeršyti už praėjusiais metais patirtus pokštus ir išmaniau „nuskriausti" jaunuosius gimnazijos moksleivius.

 

     Po dieną vykusių užduočių, vakare Gargždų „Vaivorykštės" gimnazijoje tradiciškai buvo organizuota Gimnazistų šventė. Renginys „Kelionė laiko mašina" viliojo sužinoti, ką originalaus šiemet sugalvojo gimnazijos antrokai. Jų gausi komanda repetavo keletą savaičių, aukojo net šeštadienius, kad ,,Vaivorykštės" pirmokams, jų klasių vadovams ir kitiems šventės dalyviams sukurtų įsimintiną vakarą.


     Šventinį vakarą I klasės mokiniai po vieną turėjo praeiti butaforinį tunelį, kad patektų į aktų salę, kur ir vyko vienas iš įsimintiniausių mokslo metais gimnazijoje organizuojamų renginių. Antrokai parodė savo kūrybingumą, darbštumą sukurdami nuostabias dekoracijas, puikiai pademonstravo aktorinius gebėjimus pristatydami vis naują pasirodymo temą. Visi šventės dalyviai liko sužavėti energingais šiuolaikiškais šokiais, kuriuos kūrė patys mokiniai.


     Gimnazijos pirmokai nenusileido pastariesiems: jų klasių pasirodymai taip pat buvo originalūs, stebinantys meistrišku atlikimu, netikėtomis interpretacijomis, susikurtais kostiumais. Visi pakilios nuotaikos renginį užbaigė bendru šokiu, kurį pagyvino įspūdingi šviesų bei dūmų efektai. Gausūs plojimai liudijo – antrokų fantazija nenuvylė nė vieno šventės dalyvio.

 

     Kviečiame pasidairyti „Vaivorykštės" gimnazijos krikštynų galerijoje.

 

Monikos Sutkutės bei Ivetos Pakamorytės nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 163 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,