Mano Gargždai



Agluonėnų moksleiviai - Solidarumo bėgimo dalyviai

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Agluonėnų moksleiviai prisijungė prie kilnios akcijos. Aguonėnų pagr. mokyklos nuotr. Agluonėnų moksleiviai prisijungė prie kilnios akcijos. Aguonėnų pagr. mokyklos nuotr.

     Spalio 24 dieną Agluonėnų pagrindinės mokyklos penktos, septintos ir aštuntos klasės mokiniai kartu su savo klasės vadovėmis L. Konzerskyte, R. Stirbiene ir K. Klenauskiene dalyvavo 1-ajame Solidarumo bėgime.

 

     Bėgimo tikslas - padėti Lietuvos vaikams, lankantiems vaikų dienos centrus bei berniukams ir mergaitėms, lankysiantiems naująją mokyklą Mikutos kaime, Zambijoje.

     Visi dalyviai gavo akcijos bėgimo korteles. Kiekvienas bėgikas buvo skatinamas ieškoti rėmėjų – tėvelių, globėjų ar senelių, kitų giminaičių ir pažįstamų, kurie sutiktų paremti šią akciją jiems priimtina suma. Solidarumo bėgimo metu bėgome aplink mokyklą simbolinius kilometrus. Mokiniai ir mokytojai iš viso surinko 404 litus. Daugiausiai paaukojo ir surado rėmėjų penktokas Orestas Pocius. Dalyviai buvo apdovanoti solidarumo diplomais, padėkomis. Daugiausiai paaukojusieji mokiniai palepinti ir saldžiomis dovanėlėmis. Surinktos lėšos perduotos organizacijai „Gelbėkit vaikus".
     Džiaugiamės galėdami prisijungti prie šios akcijos ir bent šiek tiek prisidėti prie vaikų, lankančių dienos centrus Lietuvoje ir vaikų, kurie gyvena Zambijoje, gerovės.

 

Agluonėnų pagrindinės mokyklos nuotraukos:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 180 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,