Mano Gargždai



Atiduokite savo balsą už Slengių daugiafunkcį centrą!

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Kviečiame Klaipėdos rajono gyventojus aktyviai balsuoti, renkant geriausius šių metų Lietuvos projektus ir, žinoma, atiduoti savo balsą už mūsų Savivaldybės įgyvendintą projektą „Švietimo paslaugų prieinamumo kaimo gyvenamojoje vietovėje didinimas, modernizuojant Plikių pagrindinės mokyklos Slengių skyriaus patalpas“.

 

Šis projektas jau yra nominuotas tarp 3 geriausių ir pretenduoja gauti „Europos burių 2014“ apdovanojimą pagal nominaciją „Už galimybes tobulėti“. Konkurso organizatoriai jo pavadinimą sutrumpino iki „Slengių daugiafunkcis centras“ http://www.delfi.lt/media/europosbures-2014/.

Dalyvaudami šiame konkurse siekiame ne tik gauti įvertinimą už įgyvendintą projektą, viešinti jį visai Lietuvai, parodyti, kad mums svarbi ES struktūrinių fondų finansinė parama, bet ir garsinti mūsų kraštą bei Klaipėdos rajono savivaldybę. Juk mūsų – net 52 000! Tad kviečiame visus aktyviai balsuoti, dalintis šia informaciją bei paraginti savo pažįstamus, draugus, bendradarbius, kaimynus, bendruomenių narius.

Susirungti dėl „Europos burių“ apdovanojimų norą pareiškė net 176 ES fondų lėšomis įgyvendinti projektai iš visos Lietuvos. Finansų ministerijos ir įgyvendinančių institucijų atstovai juos peržiūrėjo ir atrinktus 127 projektus pateikė specialiai suburtai kompetentingai projektų vertinimo komisijai, kurią sudarė Lietuvos savivaldybių asociacijos, Lietuvos pramonininkų konfederacijos, Lietuvos verslo darbdavių konfederacijos, Vilniaus Gedimino techniko universiteto, Lietuvos inovacijų centro, ISM vadybos ir ekonomikos universiteto, Baltijos aplinkosaugos forumo ir kt. organizacijų atstovai. 27 projektai buvo atrinkti, remiantis pagrindiniais vertinimo kriterijais: projekto tinkamumas, naudingumas, efektyvumas, poveikis bei tęstinumas.

Projektus visuomenė vertins 9 kategorijose – „Europos burės“ už inovacijas, „Europos burės“ už pažangų verslą, „Europos burės“ už galimybes tobulėti, „Europos burės“ už galimybę dirbti jaunimui, „Europos burės“ už švarią aplinką, „Europos burės“ už suteiktas e. galimybes, „Europos burės“ už atvirą komunikaciją, „Europos burės“ už turiningą laisvalaikį ir geresnę gyvenimo kokybę ir „Europos burės“ už atvertus kelius.

Balsavimas vyksta iki gruodžio 17 d. Savo balsus galima atiduoti balsuojant internetu: http://www.delfi.lt/media/europosbures-2014/. Konkurso nugalėtojai pasibaigus rinkimams bus apdovanoti per „Europos burių 2014“ apdovanojimų ceremoniją.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 203 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,