Mano Gargždai



Dauparų eglutės įžiebimo šventė – bendruomeniškumo pavyzdys

Įvertinkite šį įrašą
(8 balsai)
Daparų eglutės įžiebimo šventėje susirinko gausus būrys dalyvių. G.Muldarytės nuotr. Daparų eglutės įžiebimo šventėje susirinko gausus būrys dalyvių. G.Muldarytės nuotr.

     Penktadienį Dauparuose vyko kalėdinės eglutės įžiebimo šventė. Nepaisant žvarbaus oro, į renginį susirinko gausus būrys gyventojų.

 

     Šventės metu Dauparų jaunimas vaišino įvairiais kepiniais, kava bei arbata. Policijos atstovai renginio dalyviams dalino atšvaitus. Susirinkę gyventojai atsineštais žaisliukais išpuošė žaliaskarę.
     Šventėje buvo galima išvysti ir pastatytą prakartėlę, taip pat pasirodė ir Kalėdų senelis, kuris suteikė daug džiaugsmo visiems vaikams.

     „Kalėdinės šventės mintis gimė vienai iš mūsų pasakojant, kokį gražų filmą matė apie gyvenvietę, kurios žmonės drauge šventė Kalėdas... Sėdėjome mamyčių grupė prie stalo ir pradėjome fantazuoti. Pamačiusi, jog yra realiai įgyvendinamų minčių, pradėjau užsirašinėti darbus, kuriuos reikėtų padaryti. Po šventės peržiūrėję pirminį sąrašą, pamatėme, kad beveik visos mintys buvo įgyvendintos. Trūko tik choro...", – apie idėją ir pavykusią šventę pasakojo Dauparų mamyčių klubo atstovė, viena renginio iniciatorių Asta Budrienė.

     Šventės sumanymams įgyvendinti Dauparų mamyčių klubas panaudojo sporto šventės metu surinktas lėšas, tačiau viskas pavyko tik dėl to, kad prie jos organizavimo prisidėjo daugybė žmonių.
     „Žaviausia, stebėtina ir netgi graudina tai, kad žmonės prisijungė prie šventės organizavimo, nepaisydami darbų, verslų, rūpesčių, visi besąlygiškai dirbo mūsų visų labui", – atviravo mamyčių klubo atstovė.

 

Šventės akimirkos – Gerdos Muldarytės nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 383 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,