Mano Gargždai



Gyventojams kai kurių objektų atidarymo teks palaukti

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
mano-gargzdai.lt nuotraukų koliažas. mano-gargzdai.lt nuotraukų koliažas.

Nors buvo žadėta, kad dar iki šių metų pabaigos Klaipėdos rajono gyventojus pradžiugins ne vienas naujas objektas, kai kurių jų atidarymą stabdo ne tik techniniai sunkumai, bet ir nepalankiai šilti orai.

    

Klaipėdos rajono laukia ne viena naujovė ir permaina: modernus kino teatras, renovuotas Vėžaičių viadukas, pramogos Utrių slidinėjimo trasoje ir Gargžduose įrengtoje čiuožykloje po atviru dangumi.

Tačiau ne viskas einasi, kaip viltasi. Daugumos šių objektų atidarymo galima tikėtis tik kitais metais.

              

Į portalo mano-gargzdai.lt redakciją nepaliauja plūdę klausimai, kada pagaliau bus atidarytas visų laukiamas kino teatras „Minija“. Gyventojai puikiai pamena, jog buvo žadėta, kad filmus kino teatre bus galima žiūrėti rugsėjo mėnesį. Deja, atėjus šiam mėnesiui, atidarymo terminas ėmė tolti.

Apsilankyti „Minijoje“ šiais metais neteks. Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos Statybos ir kelių priežiūros skyriaus vedėjas Algirdas Ronkus informavo, kad gruodžio 22 d. pastatas bus atiduotas tikrinti priėmimo komisijai. Pasak vedėjo, darbai užsitęsė, nes dėl įrengtos naujos galingos įrangos prireikė papildomo vėdinimo.

                

Šiais metais teks nusivilti ir žiemos pramogų mėgėjams. Dėl šiltų orų negalima pradėti sniego gamybos darbų ant Utrių kalno, mat reikia, kad dienos metu spustelėtų bent 2 laipsnių šaltukas. Todėl slidininkų rojaus atidarymas nukeliamas po Naujų metų.

                 

Nežiemiški orai stabdo ir čiuožyklos po atviru dangumi Gargžduose, M. Prekevičiaus krepšinio aikštelėje, įrengimą. Kad čiuožyklą būtų galima įrengti, turi atšalti iki 5 laipsnių šalčio.

              

Tačiau panašu, kad šį mėnesį dar sulauksime teigiamų permainų. Kaip teigė A. Ronkus, nors Vėžaičių viaduko renovacijos darbus vykdanti UAB „Žemaitijos keliai“ yra pasirašiusi sutartį darbus baigti iki sausio 2 d., neoficialiais duomenimis, tai ruošiamasi padaryti iki Kalėdų.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 378 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,