Mano Gargždai



Varžėsi bendrojo ugdymo mokyklų smiginio atstovai

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Varžybų nugalėtojai. Z.Bitino nuotr. Varžybų nugalėtojai. Z.Bitino nuotr.

     Kovo 10 d. Priekulės Ievos Simonaitytės gimnazijos sporto salėje vyko Lietuvos moksleivių olimpinio festivalio Klaipėdos rajono bendrojo ugdymo mokyklų smiginio varžybos. Į jas susirinko po 9 vaikinų ir merginų komandas. Iš pradžių kovos vyko pogrupiuose, o po to iš kiekvieno pogrupio po dvi geriausias komandas olimpine sistema išsiaiškino nugalėtojus.


     Tarp merginų nepralenkiama buvo Priekulės Ievos Simonaitytės gimnazijos komanda (Eglė Morenaitė ir Ieva Jocytė). Antra – Drevernos pagrindinės mokyklos komanda (Roberta Šikšniutė ir Gintarė Jauraitė), trečia – Šiūparių pagrindinės mokyklos komanda (Emilija Šneiderytė ir Ieva Maciūtė). Jeigu finalinė kova nebuvo tokia atkakli (priekuliškės laimėjo sausu rezultatu 3:0), tai kova dėl trečios vietos buvo kiek atkaklesnė. Čia Šiūparių pagrindinės mokyklos merginos įveikė „Minijos" progimnazijos moksleives rezultatu 3:1.


     Tarp vaikinų taip pat nepralenkiami buvo Priekulės Ievos Simonaitytės gimnazijos smiginio atstovai (Teodoras Padagas ir Gediminas Keizeris), antri – Drevernos pagrindinės mokyklos smiginininkai (Ignas Lukošius ir Evaldas Petrauskas), treti – Priekulės Ievos Simonaitytės gimnazijos specialaus ugdymo skyriaus žaidėjai (Marius Bružas ir Žydrūnas Pučinskas). Jie mažąjame finale po atkaklios kovos rezultatu 3:2 palaužė moksleivius iš Dituvos pagrindinės mokyklos.


     Tarp aukščiausius legus pasiekusių dalyvių išsiskyrė Drevernos pagrindinės mokyklos merginos (120 mače su Priekulės SUS), „Minijos" progimnazijos (117 mače su Šiūparių pagrindine mokykla), Priekulės Ievos Simonaitytės gimnazija (115 mače su Šiūparių pagrindine mokykla) bei Šiūparių pagrindinės mokyklos vaikinai (160 mače su „Kranto" pagrindine mokykla – tai absoliutus varžybų rekordas), „Vaivorykštės" gimnazija (126 mače su Priekulės SUS) bei Dituvos pagrindinė mokykla (125 mače su „Kranto" pagrindine mokykla).

 

Varžybų akimirkos – Zigmo Bitino nuotraukose:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 101 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,