Mano Gargždai



„Bangą“ stiprina vietinių žaidėjų pajėgos

Įvertinkite šį įrašą
(5 balsai)
Mantas Gudauskas, Aurelijus Staponka. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr. Mantas Gudauskas, Aurelijus Staponka. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr.

     „Bangos" fanai gali džiaugtis, miesto komandą ir toliau stiprina vietinių žaidėjų pajėgos. Šios savaitės pradžioje 2015 metų „Bangos" žaidėjų sąrašą papildė dar keturi futbolininkai.


     Sutartys sudarytos su Tomu Dargužu, Mantu Gudausku, Aleksandru Ivanausku ir Aurelijumi Staponka.
Gargždiškis A.Ivanauskas grįžta į klubą po metų praleistų Norvegijos klubuose, M.Gudauskas ir A.Staponka „Bangai" atstovavo ir praėjusiame sezone. Klaipėdietis T.Dargužas yra rungtyniavęs A lygoje („Klaipėda") ir I lygoje („Palanga" ir „Klaipėdos Granitas").


     Primename, kad dar kiek anksčiau buvo sudarytos sutartys su gargždiškiais Algimantu Bačanskiu, Andriumi Butkumi ir Karoliu Urbaičiu.
     Visi šie futbolininkai jau yra rungtyniavę „Bangoje". A.Butkus ir K.Urbaitis klubo marškinėlius vilkėjo ir praėjusiame sezone. Klubo auklėtinis A.Bačanskis paskutinį kartą pagrindinei „Bangos" komandai atstovavo 2009 metais. Pastaruosius du sezonus puolėjas „Palangos" sudėtyje žaidė I lygoje.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 144 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,