Mano Gargždai



Mažiesiems žiūrovams kino teatre „Minija“ bus patogiau

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Gerdos Muldarytės nuotrauka. Asociatyvi Gerdos Muldarytės nuotrauka.

Anksčiau užmaršty stūgsojęs kino teatras „Minija“ šiandien „išgyvena“ pakilimo metą – žiūrėti filmų į „Miniją“ žygiuoja ir dideli, ir maži. Visgi rajono gyventojai ne tik džiaugiasi išskirtine galimybe filmus žiūrėti modernioje salėje arti namų, bet ir pastabų pažeria.

 

Nebesilankys ir nerekomenduos

Laišką parašęs Dovilų gyventojas Simonas Kazlauskas portalui mano-gargzdai.lt tvirtino, kad jo šeima, atvykusi į  kino teatrą „Minija“, pasijautė nemaloniai.

„Mūsų vaikai – ketverių ir penkerių metukų. Atėjome žiūrėti animacinio filmuko. Atsisėdę į kėdes, vaikai pradėjo skųstis, jog nemato ekrano, pasisodinus abu vaikus ant kelių, jie pasistiebė, o kartais net atsistoję žiūrėjo filmuką. Vienareikšmiškai galiu pasakyti, kad kino teatras „Minija“ – nepritaikytas vaikams. Patyrėme diskomfortą ir daugiau su vaikais ten tikrai nebesilankysime bei nerekomenduosime draugams“, – nusivylimu dalijosi doviliškis.

 

Problemą išspręs

Gargždų kultūros centro direktorės pavaduotoja Asta Vaičiulienė informavo, kad ši problema yra žinoma, ją jau išsakė kai kurie kiti žiūrovai. Ji patikino, kad tai ruošiamasi išspręsti.

 „Kreipiame dėmesį į visus priekaištus, pasiūlymus. Užtruks, tačiau ir elektroninė bilietų pirkimo sistema bus įdiegta. Dėl kėdučių vaikams buvome gavę žodinių pastabų. Pavyzdinių buvome parsivežę iš Klaipėdos, tačiau nusprendėme, kad jos yra netinkamos. Nes vaikų batai sėdint remiasi į kėdes. Kojos būtų šluostomos į jas ir vyresni žmonės neturėtų, kur sėdėti. Taigi pasižiūrėjome, kas yra ne taip, tad ieškome tokių, kad ir vaikams būtų patogu žiūrėti filmus, ir kėdes būtų galima apsaugoti“, – kalbėjo A.Vaičiulienė.

Pasak jos, šiuo metu yra vykdoma apklausa, deramasi su įvairiomis įmonėmis, kurios gamina ar įveža šias kėdutes.

A.Vaičiulienė svarstė, kad žmonės rajone, ypač Gargžduose, yra labai pikti, nes moderniu ir puikiu kino teatru džiaugėsi ne taip jau daug žmonių, o mažus trūkumus tuoj pastebi.

„Jei jau mums nenori sakyti pastabų, tegul kino teatro administratoriui Jonui Mikučiui išsako, kuris yra lyg geroji tų namų dvasia. Jis visą laiką ten yra, net vakarinius seansus išbūna. Kviečiame nebijoti ir, jei kažkas „užkliuvo“, sakyti. Man keista, kodėl žmonės yra tokie pikti...“ – mąstė A.Vaičiulienė.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 133 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,