Mano Gargždai



Olimpiniame festivalyje paaiškėjo geriausi lengvaatlečiai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Dovilų pagridinės mokyklos komandos merginos. Z.Bitino nuotr. Dovilų pagridinės mokyklos komandos merginos. Z.Bitino nuotr.

     Lietuvos moksleivių Olimpinio festivalio kaimo vietovių mokyklų lengvosios atletikos varžybose rajone nugalėjo Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazijos vaikinai ir Dovilų pagrindinės mokyklos merginos.


     Gegužės 7 d. Gargždų sporto mokyklos stadione vyko kaimo vietovių mokyklų lengvosios atletikos varžybos. Norą susirungti pareiškė 4 merginų ir 2 vaikinų komandos. Be aukščiau minėtų dar dalyvavo Plikių Ievos Labutytės pagrindinės mokyklos ir Šiūparių pagrindinės mokyklos lengvaatlečiai. Tiek vaikinai, tiek merginos bėgo 100 metrų, 400 metrų ir 1000 metrų distancijas, atliko šuolius į tolį ir aukštį bei stūmė skirtingo svorio rutulį – vaikinai 5 kg., merginos 3 kg.
     Dovilų pagrindinės mokyklos merginų komanda, kurios sudėtyje buvo Justė Naujokaitė, Olivija Andrijauskaitė, Indrė Skirsgilaitė, Saida Bagočiūtė, Deimantė Bagočiūtė ir Lina Jankauskaitė, surinko 102 taškus ir tapo varžybų nugalėtoja. Merginas varžyboms parengė mokytojas Arūnas Šimkevičius.     Antroje vietoje likusios Plikių Ievos Labutytės pagrindinės mokyklos merginos surinko 94 taškus, o trečioje – Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazijos merginos (80 tšk).
     Pranašesni už savo varžovus iš Plikių Ievos Labutytės pagrindinės mokyklos buvo Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazijos vaikinai. Jų sąskaitoje – 105 taškai prieš varžovų 95 taškus. Veiviržėnų komandą sudarė Laurynas Toleikis, Mantas Kenstavičius, Ignas Venckus, Justas Skirbutas, Daivaras Brazauskas ir Tadas Žutautas. Vaikinus varžyboms parengė mokytojas Edmundas Norvilas.
     Iš geresnių rezultatų reikia paminėti veiviržėniškio Lauryno Toleikio nubėgtą 100 metrų distanciją, įveiktą per 11,71 sek. Jo komandos draugas Ignas Venckus į tolį nušoko 5,48 m., o Justas Skirbutas rutulį nustūmė 14,10 m. Iš merginų galima išskirti veiviržėniškės Irmos Saudargaitės šuolį į tolį – 4,76 m.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 79 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,