Mano Gargždai



Garbaus amžiaus jubiliatei – sveikinimo žodžiai

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Sendvario seniūnijos nuotr. Sendvario seniūnijos nuotr.

     Baukštininkų kaime gyvenančią 95-erių Agotą Liaudinskienę gražaus jubiliejaus proga atvyko pasveikinti gausus būrys svečių: Klaipėdos rajono savivaldybės mero pavaduotoja Violeta Riaukienė, Socialinės paramos skyriaus vedėja Dalia Gumuliauskienė, Sendvario seniūnė Loreta Kuprienė kartu su seniūnijos darbuotojais.

 

     Svečius pasitiko jauniausioji dukra Valė, pas kurią močiutė ir gyvena. Senolė visus nustebino savo energija, jaunystės pasakojimais, šiuometinio gyvenimo įžvalgomis, pastebėjimais, dainomis, šviesiomis mintimis.

     A. Liaudinskienė susilaukė 11 vaikų – keturios dukros ir septyni sūnūs. Nors keturi iš jų jau iškeliavę amžinybėn, senolė džiaugėsi, kad jos vaikai darbštūs ir dori. Jubiliatės kasdienybę taip pat pradžiugina 19 anūkų, 29 proanūkiai ir 4 proproanūkiai.

     Atvykę svečiai linkėjo geriausios sveikatos ir neabejojo, kad susitiks po penkerių metų atšvęsti Agotos 100-ojo gimtadienio.

     Jubiliatė padėkojo už sveikinimus, linkėjimus ir džiaugėsi, kad vyresnio amžiaus žmonės nėra pamirštami, o priešingai − lankomi, jais rūpinamasi.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 649 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,