Mano Gargždai



Dar viena „Bangos“ pergalė

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Jurgitos Riekašienės nuotr. Jurgitos Riekašienės nuotr.

     Sekmadienį Gargždų miesto stadione "Banga" 2:1 nugalėjo Vilniaus MRU.

 

     Iš protokolo. Banga (Gargždai) - MRU (Vilnius) 2:1 (2:0).
Gargždų m. stadionas, 400 žiūrovų. Teisėjas - R. Šmitas (Šilutė).
Įvarčiai: 21 min. (iš 11 m baudinio) K. Urbaitis, 33 min. A. Staponka (Banga); 57 min. T. Švaikevičius (MRU).
Įspėti: 26 min. S. Urbys, 32 min. A. Butkus, 37 min. M. Gudauskas, 56 min. K. Urbaitis, 86 min. J. Adamas (Banga); 43 min. G. Paberžis (MRU).
Pašalintas: 47 min. T. Misiūnas (MRU).

     "Bangos" sudėtis: I.Driomovas, M.Eitutis, K.Urbaitis, A.Šlušnys, M.Gudauskas, S.Urbys, A.Butkus, J.Adamas, D.Pačkauskas (69' E.Drąsutis), A.Staponka (87' E.Rudavičius), A.Bačanskis. Atsargoje liko: K.Smilingis, T.Dargužas, I.Jurgutis, S.Jurkus, P.Lotužys.

     "Banga" sužaidė du skirtingus kėlinius. Pirmajame, turėdama iniciatyvą, komanda kūrė progą po progos ir du kartus varžovus nubaudė už klaidas gynyboje. Artėjant kėlinio viduriui MRU gynėjai savo baudos aikštelėje nugriovė A.Staponką ir teisėjo skirtą vienuolikos metrų baudinį realizavo K.Urbaitis. 33 minutę pasižymėjo jau pats A. Staponka, tolimu smūgiu pasiuntęs kamuolį į apatinį vartų kampą.

     Smagiai prasidėjo ir antrasis kėlinys. 47 minutę A.Staponka tolimu perdavimu į priekį pasiuntė S.Urbį, kurį prie pat vilniečių baudos aikštelės nugriovė MRU saugas T.Misiūnas. Svečių futbolininkas už paskutinės vilties pražangą prieš save išvydo raudoną kortelę, o "Banga" įgijo kiekybinę persvarą. Deja, tokia įvykių eiga padarė mūsų komandai "meškos paslaugą". Futbolininkai kiek atsipalaidavo ir netrukus buvo nubausti, kai T.Švaikevičius pasiuntė kamuolį į mūsų vartus ir sušvelnino skirtumą. Nors "Banga" ir toliau turėjo iniciatyvą bei ne vieną progą pasižymėti, tačiau kamuolys į vartus neskriejo, o svečiai atsakydavo pavojingais kontrišpuoliais.

     "Bangos" vyr.treneris V.Žutautas po rungtynių nebuvo patenkintas antruoju kėliniu: "Trys taškai yra gerai. Pirmame kėlinyje žaidimas nieko blogo nežadėjo, o dar antro kėlinio pradžioje išvarė vieną žaidėją. Atrodytų, kad turėjo būti lengviau, o buvo blogiau. Pirmame kėlinyje žaidėme labai gerai - ne tik įmušėme du įvarčius bei sukūrėme dar progų, bet ir neleidome priešininkams nieko pavojingo sukurti prie savo vartų. Antras kėlinys nepatiko labai. Žiūrėsime vaizdo įrašą ir darysime išvadas". Paklaustas, kokių sprendimų imsis kitose rungtynėse, kurias dėl kortelių turės praleisti A.Butkus, treneris sakė: "Variantų yra. Tikiuosi, kad atsigaus T.Dargužas ir į aikštės vidurį vėl bus galima pastumti K.Urbaitį".

     Kitas rungtynes "Banga" žais penktadienį, liepos 3 dieną, 18 valandą Trakuose su "Trakais".

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 168 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,