Mano Gargždai



Pergalė išsprūdo paskutinėmis rungtynių minutėmis

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Mato Bieliausko nuotr. Mato Bieliausko nuotr.

Savaitgalį „Gargždų Pramogos SC“ vyko į Biržus žaisti atidėtų I rato rungtynių su turnyrinės lentelės kaimyne FK „Širvena“ komanda.

 

Rungtynių pradžioje, jau 7 minutę, po kampinio G.Ratkus galva smūgiavo tiksliai (1:0). Kėliniui įpusėjus, šeimininkai po perdavimo iš krašto rezultatą išlygino (1:1).  Iškart po pertraukos G.Ratkus dar kartą puikiai sužaidė galva, tačiau kamuolys atsitrenkė į virpstą ir grįžo į aikštę. 58 min. T.Tamošauskas iš baudos aikštelės prieigų smūgiu pažeme dar kartą išvedė į priekį gargždiškius (2:1).

Rungtynėms artėjant į pabaigą, gausiai stadione susirinkusių žiūrovų palaikomi šeimininkai kelis kartus pavojingai smūgiavo iš toli. Komandos vartininkas S.Kaušas smūgius atrėmė, tačiau 87 min. apmaudžiai klydo kumščiuodamas kamuolį, o Biržų komandos puolėjas iš kelių metrų kamuolį pasiuntė į tuščius vartus (2:2).

Ketvirtadienį komanda tęs išvykų maratoną – vyks į Šiaulius, kur rungtynėmis su „Šiauliai-2“ pradės antrąjį LFF II lygios vakarų zonos pirmenybių ratą.

Biržų „Širvena“ – „Gargždų Pramogos SC“ 2:2(1:1)

Įvarčiai: 7‘ G.Ratkus, 58‘ T.Tamošauskas, 28‘ ir 87‘ A.Sadauskas (Širvena)

Sudėtis: S.Kaušas, G.Ratkus, A.Montrimas, T.Vitkauskas, E.Karpavičius, T.Tamošauskas, M.Jonelys, M.Šiaulytis (60‘ M.Vijeikis), V.Norvilas, E.Garbauskas (82‘ A.Lenkšas), R.Malakauskas (65‘ M.Žemaitaitis).

Atsargoje liko: R.Uosis ir I.Šakys.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 64 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,