Mano Gargždai



Šiauliuose – kovingos, tačiau apmaudžios lygiosios

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Mato Bieliausko nuotr. Mato Bieliausko nuotr.

Ketvirtadienį komandos „Gargždų pramogos SC“ kova su Šiaulių futbolininkais baigėsi lygiosiomis.

 

Nors rungtynes aktyviai pradėjo jaunieji šiauliečiai, tačiau, atlaikę spaudimą, pirmąsias progas įvarčiams sukūrė gargždiškiai. Visu pirma, sumaištyje V.Norvilas nesėkmingai smūgiavo į vartus, vos po kelių minučių po pakelto kampinio puikią progą turėjo E.Bračkus, tačiau galva smūgiavo virš vartų. Visgi idealiausią progą pelnyti įvartį įpusėjus kėlinui turėjo T.Tamošauskas. Jis, meistriškai suklaidinęs du gynėjus ir atsidūręs prieš vartininką, lemiamu momentu slystelėjo ir smūgiuoti į vartus nepavyko. Šiauliečiai atsakė greitomis kontratakomis, vienos iš jų metu pavojingai iš baudos aikštelės smūgiavo truputį virš vartų.

Po pertraukos rungtynių tempas nesulėtėjo. Apie 55 min. R.Malakauskas, atitrūkęs nuo gynėjų, puikiai smūgiavo, tačiau sėkmingai sužaidė vartininkas. Netrukus dar geresnė situacija susiklostė ir šiauliečiams, tačiau komandos vartininkas S.Kaušas lygiai taip pat sėkmingai atrėmė puolėjo smūgį. 78 min. aktyviai kairiame krašte žaidęs E.Garbauskas rungtynių pabaigoje atliko puikų perdavimą į baudos aikštelę, o sėkmingai po keitimo aikštėje pasirodęs A.Lenkšas galva kamuolį nukreipė į vartus. 83 min. įspūdingai iš toli smūgiavo J.Triuška, pamatęs per toli iš vartų išėjusį vartininką, tačiau šis pirštų galais kamuolį sugebėjo nukreipti virš vartų. Deja, pačioje rungtynių pabaigoje sėkmė antrose rungtynėse iš eilės atsuko nugarą. Po pralaimėtos dvikovos aikštės centre šeimininkai greitai perdavė kamuolį į kairįjį atakos kraštą, iš kurios po perdavimo į baudos aikštelę kamuolys nepasiekė nei pirmo, nei antro adresato, tačiau atšoko trečiam į ataką atskubėjusiam žaidėjui ir šis nestipriu smūgiu įrideno kamuolį į patį vartų kamputį bei išlygino rungtynių rezultatą.

 

„Šiauliai-2“ 1:1(0:0) „Gargždų pramogos SC“

Įvarčiai: 79‘ A.Lenkšas (Pramogos SC) 86‘ R.Balčiūnas (Šiauliai-2)

Sudėtis: S.Kaušas, G.Ratkus, A.Montrimas, T.Vitkauskas, E.Bračkus, T.Tamošauskas, O.Abramavičius (67‘ M.Vijeikis), V.Norvilas (73‘ A.Lenkšas), E.Garbauskas, R.Malakauskas.

Atsargoje liko: R.Uosis ir I.Šakys.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 300 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,