Mano Gargždai



Slengiškė Liucija Plotnikova švenčia garbingą jubiliejų

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Šį pirmadienį Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja Ligita Liutikienė, Sendvario seniūnė Loreta Kuprienė ir Socialinės paramos skyriaus vedėja Dalia Gumuliauskienė vyko į Slengių kaimą sveikinti 2015 m. rugpjūčio 9 d. 90 metų sulaukusios Liucijos Plotnikovos.

 

Jubiliatė daugiau nei 50 metų gyvena kartu su dukra Jelena Pupšiene, kuri nuoširdžiai, su meile ir atsakingumu rūpinasi savo mama. Iš Klaipėdos miesto į Slengius gyventi atvyko prieš 8 metus.

Liucija Plotnikova užaugino tris vaikus: vieną sūnų ir dvi dukras. Močiutė turi 7 anūkus ir 8 proanūkius. Pati Jubiliatė kilusi iš gausios 10 vaikų šeimos.

Pasak jubiliatės, jos gyvenimas nebuvo lengvas, nes 1946 metais, sulaukusi 21 metų, ji buvo ištremta į Uralo apskritį, kuri net iki 1979 metų dirbo sunkų fizinį darbą miškuose – kirto medieną. Sugrįžus į Lietuvą, ilgus metus dirbo slauge. Sulaukusi 90-ties, L. Plotnikova savo sveikata nesiskundžia, nuolat būna su šypsena, yra bendraujanti, rūpestinga ir vaišinga, net stengiasi padėti prižiūrėti išpuoselėtą dukros Jelenos ir jos vyro sodą.

Nuoširdžiai pasidžiaugėme L. Plotnikovos dukros ir jos šeimos sukurtu namų jaukumu, pavyzdine mamytės priežiūra, bendravimu ir skleidžiama meile, dosnumu, vaišingumu. Jubiliatė ir jos dukra Jelena svečius pradžiugino iš savo gėlių darželių priskintomis levandų puokštėmis, dekoruotomis lauko akmenukais. Palinkėjome sveikatos ir pažadėjome susitikti po 10 metų – 100-ojo jubiliejaus proga.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 185 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,