Mano Gargždai



„Banga“ pasiekė ketvirtą pergalę iš eilės

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Jurgitos Riekašienės/fkbanga.lt nuotr. Jurgitos Riekašienės/fkbanga.lt nuotr.

     Šeštadienį Šilutėje LFF I lygos 24 turo varžybose „Banga" pasiekė ketvirtąją pergalę iš eilės – 1:0 įveikė „Šilutę".


     „Banga" puikiai pradėjo dvikovą – jau 5 minutę, K.Urbaičiui pakėlus kampinį, A.Staponka sėkmingai galva nukreipė kamuolį į vartus. Po kelių minučių A.Staponka turėjo dar vieną puikią galimybę pasižymėti, tačiau jo smūgį atrėmė šilutiškių vartų sargas L.Valius. Artėjant pirmo kėlinio pabaigai patyręs vartininkas dar kartą išgelbėjo šeimininkų komandą, pirštų galais nukreipdamas kamuolį už galinės linijos po eilinio A.Staponkos smūgio.

     Antrasis kėlinys prasidėjo nelabai maloniu epizodu. Dėl kamuolio su A.Šlušniu kovojęs šilutiškis L.Trakšelis nusprendė pratęsti kovą jau už aikštės ribų ir smūgiavo koja gargždiškiui į veidą. Šis veiksmas buvo įvertintas raudona kortele ir „Banga" įgijo kiekybinę persvarą.

     Deja, tai „Bangai" gyvenimo nepalengvino. Nors mūsų komanda turėjo iniciatyvą, tačiau sėkmingai užbaigti atakų nesisekė. Tad iki pat rungtynių pabaigos išliko įtampa, o šilutiškiams porą kartų nedaug trūko, kad nubaustų „Bangą" už neišnaudotas progas. 78 minutę pakėlus kampinį „Šilutės" žaidėjas sėkmingai smūgiavo galva ir tik laiku ir vietoje atsiradęs A.Staponka galva išmušė į mūsų vartus skriejantį kamuolį. O per teisėjo pridėtą laiką vos nenutiko nemalonus kuriozas – šilutiškiai iš savo aikštės pusės pasiuntė kamuolį į „Bangos" baudos aikštelę, šis, atsitrenkęs į žemę, peršoko vartus palikusį I.Driomovą ir atsimušė į skersinį.

 

     Kitas rungtynes „Banga" žais ketvirtadienį, rugpjūčio 27 dieną, 18 valandą Palangoje su „Palanga".

 

Iš protokolo. Šilutė (Šilutė) – Banga (Gargždai) 0:1 (0:1).
Šilutės m. stadionas, 120 žiūrovų. Teisėjas – S. Atmanavičius (Klaipėda).
Įvartis: 5 min. A. Staponka (Banga).
Įspėti: 53 min. A. Miklovis, 60 min. J. Milius, 90 min. M. Lėkis (Šilutė); 48 min. A. Šlušnys, 85 min. A. Bačanskis, 90+2 min. I. Driomovas (Banga)
Pašalintas: 48 min. L. Trakšelis (Šilutė)
„Bangos" sudėtis: I.Driomovas, D.Padaigis, A.Ivanauskas, A.Šlušnys (55' T.Dargužas), M.Gudauskas, E.Drąsutis (55' S.Urbys), A.Butkus, K.Urbaitis (82' S.Jurkus), M.Kura, A.Staponka, A.Bačanskis (89' I.Jurgutis). Atsargoje liko: E.Jonaitis.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 528 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,