Mano Gargždai



Gargždų sunkiaatlečiai dalyvavo Europos čempionate

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Gargždiškiai, dalyvavę Europos čempionate. Sporto klubo „Samsonas“ nuotr. Gargždiškiai, dalyvavę Europos čempionate. Sporto klubo „Samsonas“ nuotr.

Švedijoje vyko Europos sunkiosios atletikos čempionatas iki 15 m. ir iki 17 m., kuriame dalyvavo tiek merginos, tiek vaikinai. Dalyvių susirinko apie 680 iš 29 valstybių, tarp jų buvo ir 2 Gargždų sporto mokyklos auklėtiniai.

 

Karolis Stonkus svorio kategorijoje iki 85 kg, amžiaus grupėje iki 15 m., iškovojo 6 vietą. Tai – sportininko geriausias pasiekimas. Jis savo asmeninį rezultatą pagerino 6 kg. Rovimo rungtyje jis iškėlė 85 kg, stūmimo – 111 kg. Galima paminėti, kad Karoliui buvo tik 14 m., o dauguma čempionato dalyvių – penkiolikmečiai. Ir sportininkas, ir treneris tikisi kitais metais parvežti medalį – varžybos vyks San Marine, tad laukia tolima kelionė.

Danutei Saudargaitei čempionate dalyvauti buvo sunkiausia, nes ji į Landskronos miestą atvyko pirmadienį, o varžybose rungtis teko tik šeštadienį. Mergina numetė net 3 kilogramus svorio ir vis teik iškovojo 11 vietą. Rovimo rungtyje ji „įveikė“ 75 kg, stūmimo – 86 kg. Visgi prieš varžybas ji buvo kėlusi ir didesnius svorius.

Sportininkai ir treneris Edvardas Šauklys nori padėkoti buvusiems trenerio auklėtiniams, BĮ Sporto centro direktoriui V.Liutikui ir Gargždų sporto mokyklos direktoriui A. Blinstrubui už pagalbą ir galimybę dalyvauti čempionate, taip pat Klaipėdos rajono savivaldybei, skyrusiai lėšų. 

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 174 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,