Mano Gargždai



Rajono vaikus pradžiugino pagalbos krepšeliai

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Aleksandro Gridino labdaros fondo nuotr. Aleksandro Gridino labdaros fondo nuotr.

Aleksandro Gridino labdaros fondas vykdė rugsėjo 1-osios akciją, kurios metu parėmė socialiai remtinas šeimas iš Klaipėdos rajono.

 

Tęsiant gražią tradiciją, rugsėjo 1-ąją Aleksandro Gridino labdaros fondas įgyvendino paramos akciją „Pagalbos krepšėlis mokiniui 2015“, kurios tikslas – padėti nepasiturinčioms šeimoms išleisti jų vaikučius į mokyklą, aprūpinant juos mokymuisi reikalingomis priemonėmis.

Šiais metais, bendradarbiaujant su Klaipėdos rajono savivaldybe, buvo aplankyta 19 šeimų iš Priekulės ir Agluonėnų seniūnijų. Prasidėjus naujiems mokslo metams, 43 vaikučiai gavo mokinio krepšelius. Pagalbos krepšelis pasiekė ir dar vieną daugiavaikę šeimą iš Varėnos rajono.

„Džiaugiamės, kad galėjome išpildyti bent dalį vaikučių svajonių ir dėkojame mūsų ilgamečiams partneriams UAB „Biuro pasaulis“ už bendradarbiavimą šioje akcijoje. Linkime mokinukams gerų rezultatų moksluose, o tėveliams – kantrybės ir išminties“, – linkėjo Aleksandro Gridino labdaros fondo atstovai.

Aleksandro Gridino labdaros fondas įkurtas 2012 m. rugsėjo mėnesį. Pagrindinės fondo veiklos kryptys – parama sergantiems vaikams, sportui, socialinis bendradarbiavimas. Daugiau informacijos: www.gridinfoundation.org

 

Aleksandro Gridino labdaros fondo nuotraukos:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 371 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,