Mano Gargždai



Varžėsi „Lietuvos sveikuolis-2015“ atrankiniame konkurse

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Sporto centro nuotr. Sporto centro nuotr.

     Šeštadienį Gargždų „Minijos" progimnazijos sporto salėje vyko atrankinis konkursas „Lietuvos sveikuolis-2015". Į atranką susirinko 7 dalyviai, kurie varžėsi 6 amžiaus grupėse.

 

     Dalyvių fizinis pajėgumas buvo vertinamas testų rinkiniu EUROFIT. Jo paskirtis – išmatuoti su sveikata susijusį fizinį pajėgumą, matuojant ir įvertinant žmonių fizinio pajėgumo požymius, susijusius su sveikata, stiprinti žmonių sveikatą, funkcinį pajėgumą ir didinti gyvenimo gerovę.
     Atrankiniame konkurse dalyvių fizinis pajėgumas buvo vertinamas pagal šiuos EUROFIT testus : 1) plaštakų jėga; 2) sėstis ir gultis (pilvo raumenų ištvermė); 3) pusiausvyra stovint ant vienos kojos; 4) kybojimas sulenktomis rankomis ; 5) liemens lankstumas; 6) 1 km bėgimas/ėjimas.
     Kadangi kiekvienoje amžiaus grupėje dalyvavo po 1 dalyvį, išskyrus X grupę (du dalyviai), tai į finalinį etapą pateko visi atrankoje dalyvavę sveikuoliai.
     Finalinis konkursas vyks šį šeštadienį Vilainių rekreacijos ir sporto centre (Parko g. 6, Vilainių km, Kėdainių raj). Tai bus puiki galimybė palyginti save su kitais tos pačios amžiaus grupės žmonėmis iš visos Lietuvos. Finaliniame konkurse „Lietuvos sveikuolis-2015" Klaipėdos rajonui atstovaus: Algirdas Petravičius, Bronislovas Norvilas, Eduardas Pontežis, Valerijus Pontežis, Valdas Dumašius, Marytė Srėbalienė, Edvardas Srėbalius.


     Sporto centro nuotraukos:

Susiję įrašai (pagal žymę)

1 komentaras

  • Šaunuoliai Marytė ir Edvardas! Smagu žiūrėt! Sveikatos Jums ir energijos!

    Pranešti Vilma Pirmadienis, 2015 lapkričio 09 13:36 Komentaro nuoroda

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 224 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,