Mano Gargždai



Drevernos senjorams – padėkos

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Organizatorių nuotr. Organizatorių nuotr.

Penktadienio vakarą į Drevernos kultūros namus rinkosi vietos senjorai – jiems ir buvo skirtas šis šiltas, kupinas gerumo, dėkingumo vakaras. Į jį atskubėjo daugiau nei 70 dalyvių.

 

Įteiktos net septynios padėkos nominacijos: už reikšmingus gyvenimo darbus, už pagalbą auginant anūkus, kaimynų vaikus, už bendruomeniškumą, už grožio kūrimą, už optimizmą, meilę knygai... Visi buvo nominuoti, apdovanoti nedideliais, bet nuoširdžiai pagamintais priekuliškės Jūratės M., klaipėdietės Ilonos suvenyrais. Gėlių, angeliukų ir kitokių dovanų atvežė Seimo narys Petras Gražulis ir vicemerė Violeta Riaukienė, seniūnė Daiva Bliūdžiuvienė, parapijos klebonas kan. Viktoras Ačas.

Dainas, šokius, šiltas eiles dovanojo vietos dainininkai ir šokėjai, bibliotekos vedėja Vilma Klipštienė ir Tauragės kultūros centro mišrus vokalinis ansamblis. Visus šildė Drevernos senjorų kuklūs pasisakymai, drauge atlikta daina, bendras stalas ir ilgi tarpusavio pokalbiai – ką ir besakyt – supratome, kad tokių vakarų reikia dažniau. Taip ir bus!

 

Organizatorių nuotraukos:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 127 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,