Mano Gargždai



Saulažolių kaimo gyventojai įkurtuvių metines minėjo su pareigūne

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Klaipėdos AVPK Klaipėdos rajono PK nuotr. Klaipėdos AVPK Klaipėdos rajono PK nuotr.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Klaipėdos rajono policijos komisariato bendruomenės pareigūnė Rasa Jonauskaitė susitiko su Saulažolių kaimo Ryto gatvės saugios kaimynystės grupės nariais.

 

Susitikimo metu gyventojai išsakė savo kasdienybėje patiriamas problemas. Kadangi šios gatvės gyventojai yra naujakuriai, ilgiausiai čia gyvenantys apie septynerius metus, problemų didelių nėra. Vieno namo gyventojai pasiguodė, kad yra nukentėję jau nuo dviejų vagysčių, dėl to gatvės gyventojai jaučiasi nesaugūs ir imasi visų saugumo priemonių. Svarbiausia problema buvo įvardinta tai, kad šiltuoju metų laiku padaugėja keturračiais ir krosiniais motociklais besivažinėjančių asmenų.

Kadangi daugiausia gyvena jaunos šeimos, yra mažamečių vaikų, gyventojus neramina, kad dideliu greičiu važiuojantys motociklai gali sužaloti į gatvę išbėgusį vaiką. Šiai problemai gyventojai nėra abejingi ir patys yra mėginę motociklininkus sustabdyti, o sustabdę kalbėtis, kad pastarieji nevažiuotų keliu greitai, nes yra mažamečių vaikų, bet į jų prašymus niekas nereaguoja.

Susitikimo pabaigoje gyventojai papasakojo, kad kasmet vasario 16 dieną jie mini įkurtuvių metines, todėl susitikimas su policijos pareigūne ir saugios kaimynystė lentos įteikimas buvo lyg simbolinis metinių paminėjimas.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 167 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,