Mano Gargždai



Pristatyta žurnalisto Alfonso Pipiro prisiminimų knyga

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Knygos autorius Alfonsas Pipiras ir J.Lankučio viešosios bibliotekos direktoriaus pavaduotoja Diana Ciparienė, D.Liutikaitės nuotr. Knygos autorius Alfonsas Pipiras ir J.Lankučio viešosios bibliotekos direktoriaus pavaduotoja Diana Ciparienė, D.Liutikaitės nuotr.

Kovo 17 d. Klaipėdos rajono savivaldybės Jono Lankučio viešosios bibliotekos renginių salėje vyko seniausio Klaipėdos krašto žurnalisto Alfonso Pipiro knygos „Audringo gyvenimo akimirkos“ pristatymas.

 

A. Pipiras žurnalistikai paskyrė didžiąją savo gyvenimo dalį. Knygoje aprašytas uostamiesčio griuvėsių valymas, kuriame dalyvavo ir pats autorius. Taip pat apie 18 metų veiklą Gargžduose – darbą laikraščio „Banga" redakcijoje, vietinių radijo laidų „Kalba Gargždai“ studijoje. Prisiminimų knygoje pateikiama daug iliustracijų, minima nemažai žinomų kraštiečių: Aldona Vareikienė, Antanas Pupienis, Jonas Kvedaras, Domijonas Karečka, Juozas Gutauskas, Petras Dirgėla ir kiti. Renginio vedėja Diana Ciparienė džiaugėsi, kad A. Pipirą gyvenimas atvedė į Gargždus ir dėkojo knygos autoriui už įdomias istorijas

Renginio metu koncertavo Gargždų kultūros centro moterų ansamblis „Elegija“.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 235 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,