Mano Gargždai



Tinklininkai mėgėjai rudenį nenuobodžiavo

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Sportininkų nuotr. Sportininkų nuotr.

Aktyviai rudens sezoną pradėjo Gargždų sporto centro tinklininkai mėgėjai.

    

Spalio 7–8 dienomis Klaipėdoje vyko tinklinio turnyras „Gitanos“ taurei laimėti. Čia įnirtingai kovėsi aukšto lygio komandos iš Vilniaus, Kauno, Šalčininkų, Joniškio, Plungės, Klaipėdos, Šiaulių ir Gargždų.

Moterų lygoje nugalėtojomis tapo Šiaulių komanda. Nors bendru taškų skaičiumi gargždiškės jas aplenkė, teko tenkintis antrąja vieta.

Gargždų sporto centro vyrams buvo sunku pasipriešinti Vilniaus „Kuro aparatūros“, taip pat Kauno „Marito“ komandoms, tad jiems neteko susirungti finale.

Šeštadienį apdovanojimai vyko „Pilies uoste“, kur organizatoriai suruošė aukštos įtampos siurprizą – profesionalių muzikantų ketveriukė iš Klaipėdos kilnojo pastato stogą ir pristatė projektą „AS/DC Show“. Muzikantai idealiai atliko pasaulinio lygio roko grupės kūrinius. Atrodė, kad iš tiesų, rudeniui įpusėjus, ėmė ir atvyko grupė iš Australijos. Azartiškos varžybos, aštrus koncertas – puikus potyris sezono atidaryme Gargždų sporto centro tinklininkams, už ką jie dėkingi Klaipėdos tinklinio asociacijai – t.y. varžybų organizatoriams, taip pat Gargždų sporto centrui, UAB „Gargždų geležinkelis“.

      

Spalio 22 dieną „Gargždų SC“ moterys mėgėjos vyko į Kauno „Cukrainio“ turnyrą. Ten jos nuvažiavo ne pagrindinės sudėties, tad rezultatai ne itin aukšti – ketvirta vieta jas tenkino. Juk visos rungtynės ėjo taškas taškan, o sėkmė neaplankė. Šios varžybos buvo įskaitytos kaip gera treniruotė prieš tarptautinį turnyrą, vykusį Rietave lapkričio 5 dieną.

Rietave jau labai seniai tinklinis yra populiariausia sporto šaka, čia išugdyta labai daug stiprių sportininkų, kurie žaidžia Lietuvos aukščiausioje lygoje. Tad kiekvienais metais, rudenį, Rietavo sporto skyrius rengia tinklinio turnyrus, kuriuose savo pajėgumą tikrina iš įvairių Lietuvos miestų suvažiavę tinklininkai mėgėjai. Šį rudenį buvo pakviestos dvi komandos iš Latvijos, kurios demonstravo stiprų ir gražų žaidimą. Radviliškis, Joniškis, Šiauliai, Panevėžys, Klaipėda, Plungė – tai miestai, iš kurių sportininkai atvyko į Rietavą pakovoti dėl Mero taurės.

Moterų lygis buvo vienodas, tad varžybos neapsiėjo be trečio seto ir pratęsimų. „Gargždų SC“ tinklininkėms mėgėjoms teko sužaisti penkerias varžybas, kas atėmė labai daug jėgų. Gargždiškės nusileido tik Latvijos „Gulbenes“ sportininkėms. Latvės pasižymėjo gera technika ir gerokai pranoko mūsų moterų komandą ūgiu, tad ir išsivežė į namus Rietavo mero taurę. Antros vietos medaliais pasidabino gargždiškės, trečios liko tinklininkės iš Panevėžio.

Gargždų vyrams nebuvo lygių – jie užtikrintai įveikė visas komandas, tik Rietavo vyrai juos „paspaudė kiečiau“. Rezultatu 2:1 „Gargždų SC“ vyrų mėgėjų komanda įveikę rietaviškius ir tapo pirmi.

Buvo apdovanoti naudingiausi komandų žaidėjai. Gargždų komandoje tai – Agnė Aleknavičienė ir Robertas Jurjonas. Geriausiu turnyro žaidėju pripažintas Laurynas Gečas.

Rudeninis sportininkų sezonas dar nesibaigia – lapkričio 19 d. jie pakviesti į Jonavą pakovoti dėl A. Ogonausko atminimo taurės. Tikėkimės, sezono uždarymas bus sėkmingas.

 

Sportininkų nuotraukos:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 237 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,