Mano Gargždai



Gargžduose pirmą kartą bus puošiama kitokia eglė

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr. Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr.

Šiandien, lapkričio 23-ąją, paaiškėjo, kas Gargžduose kur šventinę nuotaiką – statys ir puoš žaliaskarę, dabins miestą dekoracijomis, pasirūpins fejerverkais.

 

Kaip pasakojo Gargždų miesto seniūnas Saulius Bakšinskis, šiemet Gargždai pirmą kartą sulauks kitokios – karkasinės – eglės. Dirbtinį Kalėdų simbolį įrengs ir papuoš UAB „Adam Decolight“ iš Vilniaus, kuri laimėjo skelbtą konkursą. Tai atsieis 7 381 Eur.

Seniūnas atviravo, kad toks sprendimas pasirinktas dėl kelių priežasčių. Pirma, vis dažniau susiduriama su problema ieškant gražios ir taisyklingos formos gyvos eglės, taip pat ir dėl aplinkosauginių dalykų.

„Nesame niekada to darę Gargžduose, visą laiką, kaip jau mums pasisekdavo, puošdavome gražesnę ar negražesnę gyvą eglę. Šiemet nusprendėme pabandyti. Rezultatas pats apie save bylos“, – sakė S.Bakšinskis.

Miesto vadovas teigė, kad finansiškai tai atsieis panašiai, kaip ir kiekvienais metais.

Miesto gatvės (Klaipėdos g. ir Kvietinių g. dalis iki Parko g.) ir Savivaldybės aikštėje esantys medeliai šiemet nušvis angelų dekoracijomis. Papuošimu pasirūpins UAB „Gargždų komunalinės paslaugos“, tam bus skirta 8 131 Eur.

Fejerverkais taip pat rūpinsis „Gargždų komunalinės paslaugos“, iš miesto biudžeto tam prireiks 1 998 Eur.

Tikimasi, kad puošimo darbai prasidės jau artimiausiu metu, kai bus pasirašytos sutartys su tiekėjais.

Primename, kad Gargžduose eglės įžiebimas planuojamas gruodžio 2-ąją, 18 val. Apie tai, kokia šventinė programa lauks miestelėnų ir svečių, plačiau skaitykite ČIA.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 234 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,